benim düşüncem swap yapmak
Printable View
e30 olursa ne olur daha mı iyi yani ? bide şu 1,8 is motorun diger 1,8 lerden farkı nedir ?
bizde kasası çiçek gibi e21 3.23 var motoruda gayet iyi durumda. çizgileri çok düzgün,kuleleri sağlam, ön takımı iyi, dif sorunsuz aktarma sorunsuz. yok arkadaş 8.000e satamadık arabayı. Bizde bıraktık çürümeye 2 aydır kapıda yatıyor
Bmw kasasına oturtamayacağın Bmw motoru yok gibi bir şey. Maliyet ve etmen gereken fedakarlıklar var.Senin yerinde olsam 6-7 civarına temiz 320/6 yada 323i kovalardım. 315/316i ile uğraşman gereksiz olacak. M20b23 cihazı ister 2.8 ister 3.0 yap oynaman çok basit. illede legal olsun diyorsan ruhsata işletme konusu canını sıkacaktır. bu yüzden silindir sayısında değişime gitmemen gerekli. doğuştan bir I6 alırsan yüzün güler. İşin özü ne kadar ekmek o kadar köfte. 30 küsür yaşında arabadan bahsediyoruz. 30 yaşındaki insanlarda bile baş gösteren bir çok sorun var mesela :D
Gündelik bineyim, muayeneden tek seferde geçeyim, uzun yola gidebileyim ve yolda bırakmasın istiyorsan temiz 13-15 arası giderin olur. Yok hafta sonu iki turla yıkat kaldır diyorsan fiyat düşer tabi.
swaptan ziyade blok değiştirmeden orjinal motorunda oynamalar veya turbolama nasıl olur maddi yönden tabi bide bunun legal yönü var en önemlisi
Bmw M Serisi M3 1982 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 52955518 al erkan ozaman yürür diye düşünüyorum