bende 10,40 magnetec diyorumm kullanan arkadaşlarım memnundu
Printable View
bende 10,40 magnetec diyorumm kullanan arkadaşlarım memnundu
Vtec için kullanılabilecek yağlar en emekli moddan en hard-tune moda kadar şu şekilde;
5w30, 0w40, 5w40, 5w50, 10w60
İhtiyacınıza ve kullanımınıza göre bu yağlardan birini seçebilirsiniz. Bu viskozitelerin tamamı tam sentetiktir. 5w30 ekonomi yağıdır. Yüksek sıcaklıklarda stabil değildir. Askere gidince arabayı peder beye emanet ederseniz 5w30 koyun. Dönünce değiştirirsiniz. 0w40 yaz kış iş görecek, kaliteli bir yağdır. Sıkıştırması değiştirilmemiş atmosferik binenler tercih edebilir. Ama yüklü motorda yerini 5w40'a bırakması gerekir. 5w50 ve 10w60 5w40 ta yüksek yağ sıcaklıkları görenlerin tercih edebileceği, aracı yüklü, ve aracını limitlerinde kullananların tercih etmesi gereken viskozitelerdir. Gerçekten ihtiyaç yoksa motora yüktür. VTI için en orta yollusu 5w40'tır.
10w40 magnatec yarı sentetik bir yağdır. Standart binek araçlarda kullanılabilir. Ama spor kullanıma uygun bir yağ değildir. Aracın limitlerini zorluyorsanız üst seviyelerde dayanımı düşüktür. Tam sentetiğe geçilebilir. Zaten fiyat avantajı da yok. Aynı fiyata tam sentetik tercih edilebilir.
10w40 kullanıyordum magnetic 2 gün önce 5w40 koydum gidişi biraz farketdi ama sesli çalışıyor birazcık.
rodajdan sonra motul 5-30 veya 5-40 castrol edge.
ama motulun başarısı ortada ya sıcaklığı konusunda samet. tercihim motul olurdu.
rodajı mineral yağ ile yap. bi bilal aktepeye de mesaj at rodaj için derim;)
2 kere yağ değiştirerek yap rodajı.
PM'ne de cevap yazdım gerçi, buradan da yazayım;
20w50 ile rodaj bitirmeyi beklemene gerek yok. Rodaj boyunca, yani 1000, 2000km boyunca 20w50 bence uygun değil. İlk birkaç yüz km sonrasında en azından yarı sentetik bir yağa, 10w40 gibi, geçilebilir.
Rodaj bitiminde, yani 1k veya 2k km sonra 10w60 tamamen senin motoruna bağlı. Eğer sıkıştırma artmışsa, turbo varsa vs 10w60 gerekebilir. Ama normal şartlarda bence motul 300v gibi kaliteli bir 5w40 iş görecektir. 10w60 kullanma demiyorum. Ama 10w60 eğer gerçekten ihtiyaç yoksa faydadan çok zarar getirir.
Castrol Magnatec pro oe 5w40 standart servis yağıdır. Yarı sentetiktir. Magnatec 10w40'tan farkı C3 speklerine uygun, DPF ve katalizöre uygun bir yağ olmasıdır. 10w40'a göre soğuk viskozitesi de daha iyidir. Aslında 10w40'a göre sıcakta pek bir değişikliğin olmaması gerekiyordu.
Neye göre iyi? Edge serisinin, mobil1'lerin, motul 300v'lerin, kısaca tam sentetiklerin dayanım olarak gerisinde. Yarı sentetik standart bir yağ. Eski-yeni hangi arabaya koysan sorunsuz çalıştırır. Ama maksimum yüksek sıcaklık yağlama performansını vermez. Değiştirmeye gerek yok. Bir dahaki değişime tam sentetik bir 5w40 tercih etmek daha iyi olur.
sohc vtec te 3 cu yag degıstırısım motor yapıldıktan sonra 300 km sonra degıstırıdım mobil 10 40 ile suan 2500 km oldu mobil 10 60 var sanzıman motor arasındakı kecede cok kucuk bı kacak vardı 10 60 koyduktan sonra kacacak gıttı hem yapıcı hemde yuksek devırlerde gayet basarılı ..