Arkadaşlar elimizde B16A2 blok var 1.gözün gömlegi aşagı kadar çatlamış buna nasıl bişe yapmamız lazım saglam bişekilde gömlegi yapan varmı veya komple gömlekmi çakılacak.Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar elimizde B16A2 blok var 1.gözün gömlegi aşagı kadar çatlamış buna nasıl bişe yapmamız lazım saglam bişekilde gömlegi yapan varmı veya komple gömlekmi çakılacak.Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
darton çakacaksan hepsini değiştirip çakarsın oem kullanacaksan tek sıkıntılı gömleğin yerine gömlek çakarsın dartonluk ne var motorda bilmiyorum ama gerek yoksa oem işinizi görür
körler sağırlar
kafam karıştı ilk başta darton olursa hepsi dediniz şimdide darton tekde olur yazdınız
bu gömleğin hepsi birbirine baglı değilmi nasıl tek çakacaklar.bildiginiz biryer varmı satan elinde olan
farklı gömleği tek olarak değiştirip ben kullanmak istemem, malzemenin özellikleri birebirmi muhtemelen değildir genleşme katsayısı vs farklı olacağı için şahsi fikrim farklı gömlek kullanmam ya takım olarak değiştiririm yada arızalıyı yine aynı özellikteki gömlekle değiştiririm
körler sağırlar
yahu aynı model tamam alalımda materyal farklıysa ben kullanmam bunu demek istiyorum her gömleğin alaşımı aynı değil sonuçta![]()
körler sağırlar
utku benmi anlatamıyorum valla anlamadım![]()
atıyorum sallıyorum şu an tamamen 1. gömleği darton yaptık diğerleri oem kaldı benim demek istediğim bu darton yapacaksan yada farklı bir gömlek ki farklı gömlekten kastım oemden farklı gömlek kullanacaksan ben diyorumki komple takım değiştiririm, ama oem kullanacaksan malzeme yine aynı he diyorsanki oem malzemede içinde farklı olacaktır ona bişey diyemem artık
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)