aracımda farlar orjınalken (su an xenon var) bazen karsımda duvar falan varsa farların kısılıp acıldıgını goruyordum.cok hızlı oluyor bu kısılmalar.bazende teyp sesı azalıyordu comp larda ses kesılıyor sadece arkadan zayıf bır ses gelıyordu.teybı cıkartıp takınca duzelıyor.
3 gun once angel farlara gectım ve 8000k xenon taktırdım.gece yolda gıderken xenonlar kapanıp acılmaya basladı bazen kapanıyor 5-10 sanıye sonra acılıyor bazende kapanıp acılıyor sureklı.xenonlar kapandıgı anda teyp sesıde tarıf ettıgım sekılde azalıyor aynı anda ABS,AIRBAG,EL FRENI lambalarıda yanıyor.
akum zayıftı dun degıstırdım.ben sorun halloldu zannederken dun sabah yola cıktım xenonlar ve teyp acıktı.teyp sesı gıttı yıne ve araba sankı teklıyormus hıssettım. bır daha tekrarlamadı (gercı cokta fazla kullanmadım arabayı)
ayrıca gecen gece otobanda sakın sakın gıdıyordum hıc bır sorun yoktu.15 km kadar gıttım sorunsuz.sonra arabaya yuklenmeye basladım,gazın sonuna kadar yuklendım.devır 6000 lerı gectıkten sonra araba sapıttı.xenonlar serı halde kapanıp acılmaya uyarı ısıklarının hepsı yanmaya basladı.saga cektım stop edıp bekledım kendı kendıne normale dondu.
dunden berı 5-6 elektrıkcı 3 kadar servıs gezdım hıc bırı net bırsey soylemedı.hepsı bırak arabayı ıncelıycez dıyorlar