Kutsal istanbuldan aldı 420 TL ye toyo istanbuldanda alsan burdanda alsan daha ucuza lastik zor bilal :)
Printable View
Kutsal istanbuldan aldı 420 TL ye toyo istanbuldanda alsan burdanda alsan daha ucuza lastik zor bilal :)
Potenzalar sağlam markadır ama fiyatı tavandır.Fiyat aralıgını düşünmezsen Potenza ederim.Ama oluru olsun sağlam olsun lastikden ses gelmesin yumuşak olsun kaldırdıgında makina dillensin dersen Kumhoların geri kalır yanı oldugunu düşünmüyorum.Takım fiyatı 600-650 civarı olması gerek.Ama pazarlık yaparsan daha ucuza alma olanagın var.Hatta eskiyi ver üstüne fiyat iste derim.Seçim yine sana kalıyor biz sadece fikir veririz:)
Su anda Toyo kullaniyorum (Maalesef).Cok ama cok memnun degilim.Ilk aldigimda fena degildi ama su anda kolay patinaja dusuyor ve islak-kuru cok da itimat etmiyorum.Piyasa sartlari belli.Fazla tercih yok ama,eger bulursaniz Potenza G3 alin.Ben de ariyorum ve elinde 2 takim bulunan arkadaslarla (kullanilmamis olmak uzere) alisveris yaparim.
106 bizzat kullandım ve hangi markayı taktıysam patiden kurtulamadım. Ta ki Toyo takana kadar. Kesinlikle ısrarla TOYO tavsiye ederim
Potenzalar felaket biçimde balon yapmıştı.. Sarma konusunda şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi TOYO.
Arkdaslar konuyu hortlattım kusura bakmayin ama çok uygun toyo buldum orjinal ebatta 110Tl.
Tabi eskişehirde karagözler toyo bayisinde. İsteyen olursa burdan kargolarız yardımcı olurum.