baska konu açmak istemedim varmı bunla ilgili bir gelişme internette herkes farklı bişeyler yazmıs. benim istediğim kendi enjektörlerini kullanara sistemin çalısması. bu türkiyeye geldimi geldiyse bunun montajını en iyi kim takar
Printable View
baska konu açmak istemedim varmı bunla ilgili bir gelişme internette herkes farklı bişeyler yazmıs. benim istediğim kendi enjektörlerini kullanara sistemin çalısması. bu türkiyeye geldimi geldiyse bunun montajını en iyi kim takar
prinsi aradım 6250 lira dedi 10litre benzin yakıyosam 11 lt gaz yakarsın dedi.
vielle yi aradım 6600 lira dedi 10 lt benzine 13 lt lpg yakarsın dedi.
teleflex montaja haziran ayı gibi baslıycakmıs.
bu sistemin şu anda takılabilitesi yok gibi duruyor.
Evet i30 için lpdi sistem. Aracta herhangi bir tadilat yapmadan sadeec arkaya bi lpg tanki montaji va. Sistem orjinal hatti ve orjinal enjokterleri kullaniyor ve % 100 lpg ile calisabiliyor. Siz hangi sistem icin fiyat aldiniz
Benım kuzenımde 1.8 tsi passat var ve sıvı puskurtmeli direk calıstıgında gazla çalışan tüp mevcut. Yaklaşık 5-6 ay oluyor taktıralı . 5000 tl ye taktırdı. Ankara'da olan varsa yerını ogrenır yonlendırırım.
çok iyi olur. menunmu acaba lpg den benzin ve lpg tüketimlerini sorabilirmisiniz veya herhangi bir problemle karsılasmısmı