serkan yanlış hatırlamıyorsam senin araç otomatikti birazda ondan kaynaklanan bir durum olabilir mi?
Printable View
serkan yanlış hatırlamıyorsam senin araç otomatikti birazda ondan kaynaklanan bir durum olabilir mi?
ect. sensorden bende suphelenmiyor değilim aslında.
burdaki tavsiyeler doğrultusunda birine götürücem aracı hemde bi genel bakmış olur.
mehmet, kanka önceye göre çoğaldı yakıt ama. mutlaka otomatik olmasının etkisi var zaten otomatik için 9 litre civarı falan iyi ama 11.5 lt lere falan çıkmaya başladı. hemde nerdeyse gaza basmıyorum denemek için. anlam veremiyorum kanka.
şu düz olayı aklımda ama mali durumları ayarlayamadım bi türlü. bi süre dahada ayarlayamayacağım sanırım. arabayıda vermek istemiyorum hiç. çıkamadım içinden bi türlü
anadolu yakasındaysanız kartal san.yıldızlar oto. Erhan var, mantıklı yaklaşır olaylara
aracın bujilerini kaliteli bujiyle değiştirin.daha sonra ısı sensörünü değiştirip antifiriz miktarını düzenleyin.bu problemi yaşamazsınız.genellikle ani mevsim değişikliklerinde yaşanan bir problemdir.otomatik jikle açık kalıyor problem bu
:)
dual carb. olması nasıl bi etken yaratır.
ibrahim sanırım isim. bakalım sorunu çözersem sanada haber veririm. benimkide nerdeyse o rakamlarda basmıyorum etmiyorum gaza nerdeyse sırf yakmasın diye gene yakıyo şerefiz :) 50 kurusu bile geçiyor olabilir o durumlarda yani.
toshi bujiler ngk 7000 km önce değiştim. ısı sensörünü hiç ellemedim.
cemil bu star honda nerdedir ?
mehmet senin önereceğin bi yer varmı moruk ?
avrupa yakası topkapıda yeşil kunduranın tarafında kalıyo kardeşim kıme sorsan gosterır orda
starla stad ayrı dükkanlar. benim meslektaşımdır fenerbahçe stadının karşısında stad honda var iyibir ustamızdır işini iyi yapar yıllarca yetkili serviste çalışmıştır arabana yapılacak birşey varsa yapar çok iyi bir ustadır ve en önemlisi iyi bir esnafdır. ama malumunuz yakıt herkezin sorunu o kasa araçlar çok yakmaya elverişli bir yakıt enjeksiyon sistemi var biraz kullanmakla alakalı yavaş gitmekle herkez az benzin yakacağını zanneder ama durum öyle değil tamamen kullanımla alakalı .
evet bende yavaş gitmekle az benzin yakacağını düşünenlerdendim ama dediğiniz gibi öylede olmuyor sanırım.
abi ok köpek gibi gidiyoda gitmezken yani şehir içi kullanımda usul usul gaza oturmuyorum o halde bile 50 krş tan aşağı düşmüo zaman zamn 0.60 krş yaktığı oluyo bunuda 100 tl lik benzin alıyorum bittiği zaman ortalamasıonı çıkarıyorum yani bunda normal kullandığımda var .. yani nedemek oluyo bu araba gazlarken 1 liraya kadar yakıodur bu normalmidir yani subaru mu bu :D yadsa evo mu götü boklu 1.4 işte enjektörü yakıt pompası hepsi orjınal :D
Hatta geçtiğimiz hafta yine ara ara gazlamalı 50 tl ye 65 km yaptım normalmi abi bu :D bi yerlerde bişey var ama ne ?'!
bendede sanırım ara ara gazlamalı 50 tl ye 70 i geçmiyecek gibi duruyor şu an ama bakalım. aracı zaten çalıştırdıgında egzostan çıkan o çiğ kokusunu alıyorsun . sanırım bunun nedeni bi çok şey olabilir. subaplarda pek ses yok. ama sıkı oolmasıda yakıtı etkiler. bilmiyorum servise sokup iyice bir bakmak lazım.. sanırım bu aralar götürücem. benzine verdiğim fazla parayı ustaya vermeyi tercih edeceğim sanırım. ama kime götüreceğimi hala bulamadım :))