cuma yolladıysan parayı yetiştirememiş olabilir.. zaten kargoya c.tesi vermekle p.tesi vermek arasında bir fark yok. belki o mantıkla düşünmüştür p.tesi yollayacaktır.
Printable View
persembe aksamı yolladım cuma cıkartır dıye surat kargo ıle urun benım memleketıme 1 gunde gelıyoo yurt ıcı ılede aynı mng ılede sadece aras ıle ıkı gunde gelıyoo
blackmodel bi telefon pm ler misin bana maduriyeti çözelim :D
sımdı ben 2 tarafıda tanımıyorum da blackmodel arkdsta bir nevi haklı gibi.
sonucta parayı yatrdktan snra dgr arkdsta işte yarın yolluyorum veya p.tesi yolluyorum gıbı haber verseydi en azndan bu arkdsnda gönlü rahat olurdu.
diger arkds sanrım cok fazla ürün satısı yapan biri, belki arada istemeden de olsa unutmuş olabılır. boyle bı durumda olabılır.
inş. en yakın zamanda problem cözülür.
olmayan adam hakkında atıp tutuyorsunuz başına iş gelmiştir headerı sökememiştir vs vs gelsin dinlersiniz iki gün olunca dolandırıldım edildim demeyin
ayrıca site yönetiminin bu gibi durumlarda herhangi bir yaptırımı yok siz anlaşıyorsunuz alıp satıyorsunuz
durumu hallettık arkadaslar enes kardesımle kaanın yakın arkdası kendısı ben burda hıc olmassa madurıyetımı vurguladım herkeze ılgısınden dolayı tsk ederım admın abılerımdende tepkı cekmıs olabılırım yada yazan butun arkadaslardan hayırlısı olsun dıyerekten konu kapanmıstır