sıteden bır arkadasdan rpm gosterge aldım ama baglatmaya kalktıgımda servısten arkadas beyını bozar dedı bu konuda bılgısı olan varmı korkudan baglatmadım duruyor
sıteden bır arkadasdan rpm gosterge aldım ama baglatmaya kalktıgımda servısten arkadas beyını bozar dedı bu konuda bılgısı olan varmı korkudan baglatmadım duruyor
antalyada zorlandım valla baglatmakta kıme gıttıysem ben anlamam 206 panelınden falan dedı kıme yaptırabılırız hara güre bırıne yaptırıcam bozacak bır yerlerı bu ısten anlayan varmı?
Panelden alamazsın zaten RPM sinyalini. Gösterge CAN-BUS ile bağlı beyine. Klasik kadranlar gibi devir bilgisi gitmiyor. OBD2 portunun üzerindeki devirden al.
Peugeot OBD II diagnostic connector pinout and wiring @ pinoutsguide.com
3 numaralı bacakta devir bilgisi var.
Ama herşey bir yana araba zaten 7200 çeviriyor. Kadranda zaten gayet güzel ve 8000 devir. Ne yapıcaksın devir saati takıp. Saçma sapan birşey olucak.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne bıleyım acılıs goruntu guzel gozuktu gozume
aracın ıcıne bı hava gelsın ıstedım sadece goruntu amaclı
gösterge paneline gelen soketten devir saatine giden kabloyu bulup ek yapacak bunda uğraşacak bişey yok. ya da direk beyinden alıcak
Recep keşke bana mesaj atsaydın yardımcı olurdumyine siteden Can adında bir arkadaşımıza bağladık oda yorum yapar bende sana nasıl bağlandığna dair detaylı bilgi veririm
![]()
dün bir tane 206 HDI aracın tek tek OBD port uçlarına osiloskop ile baktım
hiç birinde rpm sinyali yok
zaten 16 tane ucun 6-7 tanesi aktif diğerleri boş
acaba sözkonusu olan araç daha eski modelmi ?
yada benzin-dizel farkındanmı ?
yanlışım yok ise bu araç 2007 modeldi
merhaba..ben senat arkadasimizdan aldim ayni gostergelerden..ve taktirdim..yaklasik 1 saat gibi kisa bi surede takildi..hem rpm hemde aku volt takildi.. benim aracim 2004 type r kasa civic..benzinli hatta lpg li.. ki yakit sisteminden bisey farkedicegini sanmiyorum..cok guzel gostergeler ve cok memnunum..herhangi bi bagdasmada sikinti da yok.. isi bilen bi elektrikci cok kolay takar.. senat in dedigi gibi eger taktiramazsan ben alabilirim senden..
![]()
tesekkur ederım baglatamazsam haber verırım benım arac 2004 rc aslında ben vaktım olmadıgı ıcın bıraderı gondermıstım taktırmaya vakıt bulursam kendım gıdıp sanayıde bır arastırıcam baglatmaya calısıcam beyını bozar 2 ayda bır sanayıye ugrarsın dıyınce peugeotdan anlayan usta ondan sasırdım..
guvenılır bır usta bulmak lazım ısten anlayan daha hava fıltresınıde custom yaptıramadım![]()
dedigim gibi daha once bu tarz islerle ugrasmis elektrikci zaten yapar..beyin okadar kolay bozulmaz bence sallamis..benimkini iyi bi elektrikci gayet kolay bi sekilde takdi..yine teklifim gecerli takilmazsa ben alirim..
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)