Kisa ve zahmetsiz is
Printable View
Kisa ve zahmetsiz is
görüştüğüm firmaların bazısı 230hp bazısı 250-260 hp arası diyor hangisi sağlıklı uzun vadede?
O görüştüğünüz firmalar kusura bakmasınlar ama biraz sallamışlar ..THP 200 den yazılım ile 250-260 hp alacak firma yok Türkiye de benim bildiğim..
Taha box dan vazgecmıssın onu okuyunca sevındım :) Fıltre olarak maf sensorun yaglanmaması ve daha az kırlenmesı adına Aem kullan yada BMC olabılır.Egzoz olarak cut out zahmetsız ve kurtarıcı olabılır ama daha ıyı bır egzoz sıstemı yaptırmak daha mantıklı bence.
Antalyalogy'e katılıyorum. Alınsa bile stabil olmayacağı kanaatindeyim.
Öte yandan 200'lük THP Motorda diğerlerinden farklı olarak Bosch MEVD 17.4.2 ECU kullanılıyor.
Rcz ile ugraşmak zahmetli keşke farkli bi araç alsaydınız gerci zevkler ve renkler meselesi :)
o aracın chip filtre ve egzos kombinasyonuyla kesinlikle 250 hpleri görmesi gerekir diye düşünüyorum.....
RCZ Tricore yeni tip beyne sahip..Biz yapıyoruz mesela...
Arabanı 2-3gün yatır otoparkında bana beynini gönder. Kutu İçi K&N + beyin programı ile aracın ortalama 235-240Hp.lerde olacak. Komple egsoz sistemi ile 250Hp civarlarında oluyor...
serkan abi senmisin yazan ben yaylarıda senden almıştım 2 takım arıcam seni abi cut out a ihtiyacım var bide bir boy 76lık krom boru lazım varmıdır sende?