Jetta'yı beğenen babam bunu da beğenicek sanırım, ne zaman geliyor abi tam tarih belli mi?
mk6.5 bekliyorum ben golf 7 nin içini ne zaman aktarıcaklar diye :D
Printable View
Rapid düşünen arkadaşlar yardımcı olurum elimden geldiği kadar.
Türkiye'ye gelecek Octavia'ların motor seçenekleri belli oldu mu? 1.6TDI dışında ki? 1.8tfsi'ın gelip gelmeyeceğini merak ediyorum mesela.
Acaba bunun sw çıkarmı yada bizim ülkemize gelirmi?
http://cdn4.leftlanenews.com/photos/...ate-2_1035.jpg
http://cdn4.leftlanenews.com/photos/...ate-1_1035.jpg
Superb'ün stationu bile geldiyse, Octavia da gelir. Zaten yanılmıyorsam şimdiye kadar bütün Octavia'ların stationları da geldi. Bu da büyük ihtimal gelir bence.
Çok güzel oldu, çok. Youtube'daki bütün test-tanıtım videolarını izledim, hayran oldum. Bana göre bu yeni nesil Golf 7 platformunu kullananlar içinde en güzeli, mantıklı fiyat-donanım paketleriyle gelirse efsane satar.
Golfünde ön arka malzemeler alakasız levo :) Jetta Golf'ten daha basit işçilik ve malzemeyle üretiliyor montaj yerinin etkisi de büyük bunda tamam fakat octavia ile jetta sen ben kıyaslarız bir şekilde ama dışarıda kimseye anlatamazsın her türlü jetta>octavia olacaktır , piyasada ikinci elde vs vs
golfün önüne göre kalitesiz kalan arkası bile en basitinden yeni auris i 3 e böler 5 e katlar kalite olarak. auris çok çok kötü benden geçerli notu alamadı bile, hem sürüş konforu hem de döşeme, malzeme kalitesi, bazı tasarım hatalarından dolayı. sadece konsol ve oturma pozisyonu güzel ama doğru oturma konumunu ayarlayana kadar yine bir cebelleşme durumu söz konusu :D
tabi ki öyle kanka ama doluları arasında fiyat bazında en azından 5-6 bin lira oynar, ki 2-3 senede araba değiştiren tipler değiliz yani neticede öyle de düşününce octi bi gelsin test edeyim diyorum, yaza bi aksiyon olabilir çünkü.
bu arada orhan abi jettadan pahalı olacak yazmış ancak benim araştırdığım kadarıyla 5 bin tl kadar da ucuz olacak deniliyor jettadan genel fiyatlandırma politikasında, zaten jettadan pahalı olursa potansiyel müşterileri de kaçırırlar (superb parası olur) ki pahalı olamaz o yüzden :) ayrıca mk7 platformunda olması da avantaj.
jetta makyaj falan görecek mi o da muallakta şuan için, tamam en şık sedan c sınıfında (bence) ama malzeme kalitesi golf seviyesinde olsa o paralar eder ama şuan octi de böyle geliyorken o paralar tartışılır derim :)
Ön taraf Peugeot, arka taraf Audı kest.
çok güzel tasarım olmuş vw auidi karışımı olmuş :)
Bence herşeyiyle gayet güzel olmuş.Grubun güzel modellerinin güzel yanlarının kopyalanmasında herhangi bi sakınca görmedim.Çoğu altyapı parçası ortak nasılsa.
Böle bir Octavia varken Jetta almam şahsen hem de daha fazla ücret verip..
Bu Octi ile işler değişir, Golf kalitesinde sedan yapmışlar resmen..
Renocu kardeşime de dediğim gibi Golf kalitesinde sedan yapmışlar resmen ki Jetta ile Golf'ün arasında kalite anlamında ciddi uçurum var, mk7 platform olması da avantajı bence..
octavia station çok güzel miş
ben beendim
Bence iyi olmuş jantlarıda begendım valla :D