Bmw den soğutur adamı :D
Printable View
Bmw den soğutur adamı :D
bence bmw de bu böbrek büyüklüğü, arabaya binenin billur büyüklüğüne bağlı doğru orantılı olmalı. 1den 7de doğru gittikçe büyümeli. :D ama bakıyosun neredeyse en büyük 1 serisinin böbrekleri
yapar mı yapar amk
Nasa'nın Aracı Heralde YOk olmamış ..!
orta konsol tarafindaki maun kaplamalar cok avangart ve hos olmus
önü berbat
arabanın tasarımı 2020 yılı gibi ama içi 2011 bence içi olmamış
yani kendi başına içi harika duruyo da, o tasarıma çok daha futuristik bir dizayn olmalıydı bence
yeni tasarimlar eskisi kadar guzel olmuyor..
teknolojisine laf yok tabi..
Dış tasarımı beğenmedim samimi olıyım arka kısım alfa 156 nın sanki ince uzun farlı hali gibi.. bana aşırı abartı geldi yapmak için yapılmış sadece ama iç tasarım şahane..
italyan tasarımı olduğu çok belli pininfarina yazmasa gene araca itayan eli değişmiş derdim.. italyandaki tasarımdaki detaylandırma hat safhada alman tasarımda o kadar detayı düşünmez yapmaz ancak italyanın işidir..
içide komple ahşap ve klasik deri olucaksa şahane trimleri bile soft ahşap yapmışlar insanın arabadan inesi gelmez kendini evinde gibi hisseder.. halılarda ev tipi halıfleks ise tam olmuşdur :D
v12 yalnız dikkat :D
içi çok güzel ama dıs tasarım çöp teknoloji geliştkçe tasarımın boku çıkıyo malesef
pininfarinada bazen çok boktan tasarımlar yapıyo ferrarı tasarlaması adamın her tasarımı güzel anlamına glmez matrix ide gördük
Açıkcası yolda görsek hepimizin "h*sstir laan" diye bakacağımız bi araç. Ben beğendim.
Yav şu jant lastik ve çamurluk boşlukları mevzularını hiç ayarlayamıyorlar gibi geliyor bana, araba agresif duruyor fakat yüksek olması kötü gösteriyor gerçi mühendisler aerodinamiğini hesaplayıp böyle yapmışlardır ama kötü duruyor biraz
Ic mekan cok kaliteli. Dis hatlari agresif ama burun tasarimi hos degil
ön görsellikteki böbrekler ve ön tampon olmamış,ayrıca iç konsol da hala klasik tasarım ,dip not: paylaşım için teşekkürler emeğe saygı*