rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Orta paket dizel golf , yani c segmenti hb araç parasına ; özel geliştirmeler eklenmiş , peugeot sport tarafından sınırlı sayıda yapılacak bir versiyon hothatch için çok mu gerçekten ?
Cupra vs alıyorsunuz hothatch diye , otomatik vites hothatch mi olur allah aşkına.
Cupra ve gti , otomatik vitesi , yakıt ekonomisi ile hothatch - b sınıfın hb günlük araç kırmasını sunuyor insanlara. Trafikte rahatlık diyor , sakinde ekonomi diyor , siz vites atamıyorsanız o atsın sizin yerinize diyor bunlar ok , kimse bindiğiniz araba nasıl bir çöptür ayyyyy ıyk demiyor ki . ? .
Garip olan sizin bu aracı tercih etmenizden dolayı herkesin bunu daha iyi kabul etmesini beklemeniz. Ben mesela ölürüm de bu sınıf aracı otomatik almam. Ben de her otomatik araç konusuna girip *** atayım :) :D
Süspansiyon yumuşak deniyor , öncelikle ayarların güncellendiği değişiklikler yapılmış bir versiyondan bahsediyorsunuz eleştirirken. Bilmediğiniz bir araca ön yargı oluyor bu.
Yumuşak süspansiyonla yol tutmaz algısı var bizim ülkemizde. Yatıyorsa yol tutmuyordur , kazık gibi olsun ohh süper. İyi de yollar şahane değil , araç f1 aracı değil. İllaki yatma ihtiyacı hisseder araç , ve sanılanın aksine yattığı için ayy denilen bazı araçlar kazık gibi araçlardan çok daha temiz viraj dönebilir.
Her aracı kendi içinde değerlendirmek gerekir. X - Y den yumuşak diye , daha kötü dönmesi gerekmez ki bunu destekleyebilecek bir argüman olamaz.
Ha aracın kontrolsüz abuk subuk bir body roll'u vardır , buna bağlı saçma kopma eğilimi vardır anlarım da 208 böyle başarısız da bir hothatch değil ki bunca testin sonucunda.
Dsg problemi olmayan , yağ yakmayan bir FRANSIZ işte :D İlla her konu dsg ye gelsin mekatronik diyelim lak luk ses diyelim , bagajda yağ duruyor mu diyelim ? Gerek var mı böyle yere gelmeye yani.
Yineliyorum otomatik vitesli , sakinde az yakan yarı hothatch bir araç benim için aracı bayan kullanacaksa , tek araçsa 2. araç olmayacaksa belki bir ihtimal düşünülebilir. Onu da dsg korkusuyla almam zaten de girmeyelim oraya. Ancak performans, pist , viraj, pilotaj konuşurken de otomatik hothatch demeyelim yani...
Hakikaten 208 ile derdiniz nedir anlamak güç :) Yeni bir versiyonu gelecek yani bir durun çıksın , test edilsin , pistlerde gazlansın , yazılar yazılsın çizilsin. Sonra konuyu açın yorumu yazın alın size çöp fransızınız diye. :D
Ek olarak : Şimdi siz 40 küsürlere almış olsanız da 150 lık polo 61-65 lira olmuş. Bu piyasada mekanik kilitli , p.sport eli değmiş , rcz r gibi ayarlar eklemeler yapılmış araç 15 lira fazla olacak eleştirisi mi bu ? 23 liraya 307 aldım , piyasadaki aracımdan dolu olmayan yeni model 40 50 liralık araçlara *** mu atmalıyım boşa veriliyor o paralar diye ?