meraktan soruyorum mesele neler o araçlar ?:beuj:
Printable View
Bu siteyi takip eden az çok herkes 4-5 araç sayar. Eminim siz de sayarsınız, ben şimdi bir iki rakip araba zikretsem sidik yarışına döner bu sebeple vermemek daha iyi. Ama atla deve değil yani bu araç demek istediğim bu.
bizim sokakda bi bayanda var Siyah renk 208 gti, ilk gördüğümde şaşırmıstım :) tesadüfen v.s. demstim sonra sıklıkla görünce karar verdim araç onun olduguna bayanlarada ciddi cok yakısıyor :D
bu arada renk lemans gibi kullanılabilrms yarıdan arabayı bölmek cok iddalı olms tr de polis siddetine maruz kalabilir insanlar bunla :)
Aklınız fikriniz beygir gücünde. Kilitli ve fren kitli hangi araç var piyasada. Bu aracın rakiplerinden birisi Corsa OPC Nur Spec. Türkiye'de hiç satılmamış JDM TypeR araçları ki onlarda kilit ve fren ile çıkıyor. Aman rolde öbür araba 2 boy geçiliyor bu diyen zaten almasın bu arabayı mümkünse.
clio fiesta ve corsa hariç diğerleri hothatch değil malesef:)
benzeri bir sistem olması ayrı lsd olması ayrı
ne kadar çok mekanik o kadar hissiyat :D
Hot hatch'in wiki tanımı; :)
Hot Hatch - Vikipedi
Hot hatch - Wikipedia, the free encyclopedia
Sadece Fiesta ST'de benzeri var, diğerlerinde LSD var direk. ;) Neyse seven alsın, konu uzamasın...
Megane 2 RS de LSD yok. R26R özel sürümünde var sadece. Megane 3'de ise normalde yok. Trophy ile beraber geliyor LSD ve fiyatı belli. Golf ve Cupra'da elektronik LSD var. Yani çöp. Fiesta'dakide aynı şekilde çöp. Yukarıda dediğim gibi sadece Corsa OPC Nur Edition'da vede Focus ST'de var LSD. Çok eski kasa Leon Cupra hariç güncel Golf ve Cupra'larda tek pistonlu fren çıkıyor. Motor problemi olmasa Corsa hepsinden önde aslında ama motorda önemli.
Sonuç itibari ile kendi sınıfında sadece Corsa bu araca direk rakip. Öyle 3-5 tane rakibi var hepsinden yavaş demek işkembe-i kübradan atmak demek.
http://www.pistonheads.com/news/defa...?storyId=30933
İngiltere'de fiyatı açıklanmış.Çift renk ekstraymış.Kırmızı ve beyazı da olacakmış.Bizde kaça olacak acaba?
208 gti dan %25 pahalı oluyor düz hesap. yaklaşık 95 filan gibi gözüküyor bence.
Citroen ds3 r versiyonunda da lsd mevcut ama tr de henüz bir tane gördüm o da florya tarafinda bir bayanda ds plaka
Güzel fakat tek beğenemediğim çenesi arabanın. Dişsiz nine gibi :D
Tabik bunun dışında teknik veriler iç ekipmanda sundunlarını atlayamam.
1.6 THp 200hp güzel güç dah önceki LeMans gibi daha çok motor içi değilde diğer ekipmanlarda GÜÇ aynı şekilde yapmışlar.
Kilit, büyük o PeugeotSport kaliperler arabada ki teknik değişiklikler virajını hızlanma ve yavaşlama konusunda ciddi güzel sürelere yardımcı olur.
Birde birisi yazmış bi xenon falan demiş kahkaha attım :D
Spor HOT HB alıyorsun merceksiz far ve dijital klima olmasın mümkünse benim düşüncem.
Öyle lüks aramıyorum pek spor araçta amacı farklı zaten adamın sana sunduğu
Çift renk olayına bende bi yorum yapayım, Bildiğin 2 ayrı renk var arabada polis nereye ceza kesiyor.
Peugeot dan teslim aldın arabanı ruhsatı açıyorsun renk bölmesinde 2 renk yazıyor, yani renge takılmayın gençler :)
Olacağı bu yani :)
http://i.hizliresim.com/R6zkl1.jpg
Ceza yazamasa bile siyah-kırmızı halini gördümü direk durduracak. Ruhsata işli olduğunu görür, araba egzos vs varsa oradan iteler :)
Erelin tavanı daha dogrusu ds'lerin tavanı boya değilde kaplama değilmi zaten gtinda oyle olur muhtemelen. tek derdiniz bu olsun sökün atın kırmızı kısmı simsiyah olsun araba cok daha güzel olur kanımca
Gti kaplama değil boya