O araç ilk geldiğinde takılan geçici plaka vergi ile alakası yok.
Bu araç vergisiz alınsa ilk gün bağlarlar.
Zamanında sıfır discovery getirttik 34 G plakalıydı 2 hafta sonra kendi plakamızı taktık gayet tüm vergiler ve ÖTV leri ödedik.
Printable View
Harbiden acaba kimin?
***** şahıs söylemimle ilgili geyik falan yapılmış, eyvallah. Lakin kendisi böyle yerlerde isminin yazılmasını pek sevmez. Hatta araçlarının görüntülenmesine de izin vermez. Ben de saygı duyarım. Biz de bir başka forumda kendisi ile ilgili konularda kendisini ***** şahıs olarak yazmaya başladık. Başka bir amacım da yok.
edit: Habaşın sahibi. Artık anlamışsınızdır.
Aracı İstinye Park ta durursa görüntülenir. İzin vermez de ne demek.
Mübariz Mansimov'un Bugatti'yi Levent'te Bakü Plaza'nın orada görürseniz foto çekemezsiniz mesela :mad:
2 tane koruma aracın başında nöbet tutuyor. Hiçbir şekilde foto çekmeye izin yok diyerek kişileri uzaklaştırıyor.
Ama onun haricinde herhangi bir aracı halka açık yerde görürseniz çekebilirsiniz.
Yanlışınız var Mübariz mansimovun değil bugatti kardeşi marif mansimovun oda sanırım ingiltereye götürmüştü en son.Bu arada La ferrari benim gözümde f40 f50 serisinden sonra harbi ferrari ...maşallah diyelimde nazar etmeyelim adamı.
Bi arabaya bu kadar para verilir mi diyoruz ama nolur ki 1milyarın yanında 10 milyon devede kulak resmen. Adamlarda ki vizyona bak :cool:
Para var,huzur var....
En az 2 sene gorunmuyor ufukda...
Gt3'um le mutluyum ben ;)
LFA. Nın sıfırı üretiliyormu hala nasıl gelecek Türkiye'ye.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kırmızısıyla ünlü Ferrari'yi beyaz almak ne bileyim bana garip geliyor :) ama sahibi böyle almış Allah kaza bela vermesin
ön plaka saçmalığı bitse artık, hatta hep konuştuğumuz gibi modifiye serbest olsa...sene oldu 2015 hala saçma sapan cezalar kesiliyor...
Lfa fiyatı cok ucukdu bıde sınırlı sayıda uretıldı ama tabiki efsane
Lfa gıremez TC ye artık...
Start Stop var mı acaba :D
Murat Abi hayırlı olsun diyelimmi:D:D
http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...-gallery_5.jpg
Sokamazsin TC ye,gecti o sans artik...
Gt3 umle mutluyum :)
Öne plaka takmasa bile hangi polis çevirir ki ? :D
Pistin yeni kralı gelmiş :)
adam noktayı koydu daha üstüne araba yok :D valla helal olsun ya... bu kadar zevk sahibi bir insan daha görmedim :)
Adam kendi pistinde La ferrari ile gazlayacak. Bir insan daha ne isteyebilirki..
araç sahibini tanımıyordum,şunu görmemle hakikaten zevkli adammış dedim :) allah daha çok versin
http://www.otoajanda.com/1703/iste-v...llik-otoparki/
Zevkten ziyade parası çok :)
Vural bey Saygı duyulacak bir adam kesinlikle zevk sahibi daha zengini çok var Türkiye'de ama otomobil kültürü yok
Bu arabaları ilerde piyango çıksa bile alma imkanı zor çok az üretiliyor :) Mclaren P1 varmıdır Türkiye'de.
Türkiye'de Koenigsegg Agera R olduğunu biliyorum hatta gördüm 2 Tane La Ferrari var 2.cisini de gördüm fakat Lykan HyperSport varmıdır merak ediyorum:)
Agera R mı gördün? CCX olmasın o. Meşhur gri E plaka olan
evet CCX miş hatta sahibi tanıdık şimdi araştırınca gördüm fakir olduğumuzdan modelini bile yanlış yazıyoruz ccx i de alamayız zaten :D
LFA sadece 500 ünite üretildi. Toyota'nın F1 zamanından kalan tesisinde üretildi. İmalat bitti hat kapatıldı. Zaten gövde gösterisi olsun diye üretildi. Hatta ürettiği araç başına zarar ediyor biliyordum. Toyota prestij gösteriside mi yapmasın :D
İnsan buna binmeye kıyamaz.. :)
Aynalar ıslanan donları asmak için tasarlanmış :)