boşoğlu boş, stepnesi bile opsiyon olan clio sümbül 54 bin lara ederken bunun 120hp'lik en dolu versiyonun 70 etmesi gayet normal hatta ucuz bile. hayvan gibi doldurmuşlar donanım listesine bir bakın derim
Printable View
Yeni taksiler bu olur artık...
bu ne abi paspas ve stepneyi donanım listesine yazmak yeni moda mı? 70-80lerde varmış sağ yan ayna opsiyonel falan. oldscool dediysek bunu kastedmedik.
bu arada harbi doluymuş yalnız araç beğendim
Fiyatandirma cok iyi olmus bence iyi saticaktir
muadillerine göre evet bayağı dolu bir araç ama o fiyatlara fiat biraz zor satar gibi.
urban donanım seviyesinde bir seçim bence çoğu kişiye yetecektir.gayet dolu çünkü urban ve lounge modelleri
sahibinden com a baktım henüz 2. ele düşmemiş
Sırf Fiat diye almayacak insanlarımız var gider renonun veya pejonun bosunu alir ama dolu aracı almaz.
Bence Yerli otomobil diye tanıttıkları Cadillactan Daha yerli olan bir otomobil :)
urban 1.3 multijet bu doluluk oranında 64 e satar bence
Fiyatı o kadar uygun değil normal pahalı denilemez
Symbol den genel olarak daha iyi gibi
Lakin symbol hala bi hayli daha ucuz
bu araba b sınıfı mı ?
b sınıfı, rakipleri rapid linea symbol vb
aynı platform üzerine kurulu olan dodge dart c segment olarak geçiyor. buda c segmenttedir.
bu aracın boyutları 4.532 / 1.792 / 1.497 şeklinde rakibi sayılacak focus sedanın güncel boyutları 4.534 / 1.823 / 1.484
B segmentteki symbol ile karşılaştırmamak lazım fiyat ve donanım açısından bakarken.
Edit: Ama tabi şöyle bir durumda var artık otomobil piyasasındaki sınıf kavramları keskinliğini yitirdi. Alt sınıflar üst sınıflara boyut ve kalite olarak yaklaşmaya başladı. Şahsi olarak bu araç için benim görüşüm ne b ne c segment b+ gibi bir segment denebilir. B'den boyut ve doluluk olarak üstün ama şimdi jetta veya focus gibi bir c segment gibi de durmuyor. O yüzden rapid gibi biraz sınıf ortası bir araç.
superb nasıl E boyutlu D sınıfı ise bu da B sınıfı işte beyler, fazla şeetmemek lazım :D
nası D lan superb bildigin BLS ile aynı sınıfmı simdi :D
cevaplar için teşekkürler . arabanın boyutlarını canlı olarak görmedim henüz o yüzden sordum hangi segment diye sanırım arada derede bişey olmuş yada linea yı c segmenti diye insanlara kaktırmaya çalışmışlardı bundada öyle bi durum var belkide .
bana göre fiyatı gereksiz yüksek . şuan bende yeni kasa symbol var, sıfırı için 56 lira gerçekten komik bi rakam :D buda aynı şekilde .
agea nın 1.3 95 dolusu(urban sanırım) 57-58 olsaydı yok satardı . bu şekilde tutulmaz bence
bu arabaya bu parayı veren şahsın beyninden şüphe ederim. çok net.
1,4 fireyi taksiciler için üretmiş olabilirler. ya da cins memurlar için. tamam ucuz sıfır araba kalmadı ama yukarıda denildiği gibi o paralara leon , focus vs. bir ton araba varken kim ne yapsın bu dandik filo arabasını.
62 63 liraya 2015 10 - 15 k km de trend x dizel focus var yahu. var mı ötesi.
yine satar ama , koç filolara 50 liralardan verir. dağıtır piyasaya. koç yaş tahtaya basmaz. elbet onlarda düşünmüştür bu arabanın bu paralara zor gideceğini. en büyük ümitleri filolar.
yakın donanımdaki 301 le arasında 1000 lira fark var. Araç pahalı değil normal fiyatları. Kalite olarakta 301 den daha iyidir diye tahmin ediyorum. İkinci elle fiyatları kıyaslayamayız, adamlar ikinci el pazarına bakarak fiyat belirleyecek değiller. Bende o fiyatlara trend focusa bineceğime w220 kasa s serisine binerim bu mantıkla bakacaksak.
geçen bayide gördüm, fotolardan baya farklı duruyor. Bence fena değil.
Birde bu kasası çıkacak sanırım.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...84916913_o.jpg
Bagaj kapağı, ve stop detayı çok ilginç geldi bana. Fotograf açılarından bu detaylar hiç anlaşılmıyor.
Özellikle arattım. böyle dışarıya spoiler gibi çıkık falan değişik yapmışlar.
http://indianautosblog.com/wp-conten...ow-900x600.jpg
http://cdn.ototeknikveri.com/Files/g...m-galerisi.JPG
Tozlu yollarda bagaj kısmı güzel dolacak Mert :)
zamanın tempra tipo su gibi olucak sanırım.. temprayıda bunu kim alır ne şekilsiz araba demişlerdi ama fenada satmamışdı.. tipoda yerli golf diye lanse edilip satılmışdı dergilerde falan.. bundada güzel piyar çalışması yaparlarsa bir kanalda yakalarlarsa satarlar.. taksi , garantici memur kesmi gerçi onlar şimdi toyotacı oldu hepsi
canlı gordum ınceledım bence harıka olmus direksiyon simidi kalın geldi baya:D
Hb çok tatlı duruyor
hb olan avrupada tipo adıyla satılacakmış, burda aegea ismi daha çok begenilmiş
demek dediğim gibi olucak içime doğmuş yeni nesil tempra tipo olucak.. tipo bendede vardı 2.0 güzel araçdı. o zamanlar pazarda golfün tek muadili idi.. ama şimdi artık devir çok değişdi artık i30 var ceed var a3 var rekabet çok kızışık.
önden passat arkadan civic başarılı bence
Araca bindim lineadan başka bir dünya geçişi olmuş sanki. Güzel ama fiyat olayı işi bozar.
https://www.youtube.com/watch?v=cSUMGC1Tv4k
test videosu düşmüş nete epeyde zaman olmuş. işyerinde bakamadımda akşam evde bir izlemek lazım.
aracı yakından birebir inceledim full donanım olanı haricinde geri kalanı direkt filo aracı ama yinede clio ve 301 den daha başarılı
Yakından inceleyenler arasındayım ben de aracın. Gerçekten c sınıfı bir sedana göre oldukça büyük duruyor zaten linea'ya göre oldukça geniş. Ben de 1.6 mjet urban versiyonunu inceledim. Fonksiyonellik açısından hiç fena değildi 70 küsür binlik fiyatı ile eh dedirtse de 301 veya symbol'den çok daha cazip durduğu kesin.
Tabi test sürüşü yapınca daha net bir karara varılır.
SW ne zaman çıkacak yahu onu çok merak ediyorum.
1.6 dizel otm versiyon çıkmasıyla biraz daha çok satar. Ben tasarımını çok beğeniyorum.
2 büyük eksiği var dış görünüş olarak, cam tavan ve mercekli farlar.