Rcz R 100 tl altı olaydı ne güzel olurdu.
Printable View
Rcz R 100 tl altı olaydı ne güzel olurdu.
yeni gördüm lan fox body bu değilmi pampa. sahibi 25-28 verenin üstüne atar arabayı baştan soyliyim :D
http://www.smgclassics.com/?cars=198...mustang-cabrio
bugün yaptığım görüşmede aracın TR ye kesinlikle gelmeyeceği söylendi, mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz gerçekten. Bu devirde yanı başımızdaki ülkelerde satılan araç TR de yok adamı zorla grey marketer yapacaklar :soru:
Peugeot'u çok seviorsanız RCZ R alın, İlk çıktığında bu da Türkiye'ye gelmez demiştim, getirdiler. Birbirine bu kadar yakın 2 arabayı getirmemeleri normal... Zaten tüm dünya'da sürekli zarar eden, ve gelecek görmediğim bir marka, yakında ya Çin'liler alır, yada kapatırlar dükkanı...
yenisi dışardan güzel duruyor motorda bu olursa süper olur.
Cok garip bi firma bu pejo. Aracın fiyatı sacma hadi inceleyelim yine diyoruz aktif iriyıl bayisinde arac var camı acık kapısı kilitli. Satılmadıysa aracı inceleyelim diyoruz icine binemezsiniz diyor. Bu kafayla *** araba satarlar. Artisliklere havalara bak.
Atasehirde shell benzinincinin içindeki can otoda 308gti var baktim araca kapisini açtirdim. Koltuklar falan çok rahat gidip bakabilirsiniz
Bugün ankara'daki bir bayiye uğradım aracı sormak için. Sadece çift renk seçeneğinin olduğunu ve fiyat en son 136 olduğunu söylediler. Çift renk standart, tek renk opsiyonelmiş ve tek renk için ekstra ücret talep ediliyor. Bunu diğer bayilerden teyit edebilecek var mı?
Antalya Haşim Balaban ı arayıp Öncel Bey i isterseniz oldukça hesaplı 308 GTi a sahip olabilirsiniz..