Yeni 208 ne zaman satışa cıkacak? - Otoajanda
Çentiğiyle ilgili yorumları merak ediyorum...dikkat çektiği kadar yakışmamış diye düşünüyorum![]()
Yeni 208 ne zaman satışa cıkacak? - Otoajanda
Çentiğiyle ilgili yorumları merak ediyorum...dikkat çektiği kadar yakışmamış diye düşünüyorum![]()
Bence efsane olmuş. Şişik çamurluklar, ön-arka, içi falan filan her yönüyle "farklı" bir araç olmuş. Şu 3008'le konsol tasarımı konusunda aşmışlardı, buna da böyle girişmişler, yeni 308 efsane olacak galiba.
Peugeot'un genel olarak iCockpit tasarımı otomotiv sektöründe gördüğüm en iyi tasarımlardan biri. Araç dıştan çok sıradışı, bence oldukça kaliteli, farklı ve albenili duruyor. Arka stoplar Porsche 718 i andırdı bana, genel olarak oldukça beğendim, Peugeot çok iyi gidiyor son dönemde. Audi A1 gibi geldi bana da araç..
Ankara'da iyi taksi olurİçi çok hoş duruyor ama dışı için bence vw kadar gergin bir duruş veremiyorlar
Coğrafya kaderdir
Bu neymiş ya önden çirkin arkasını beğendim ama PEUGEOT havası yok tabi, yüksekliği ayrı bi çirkinlik. Arkadan SUV gibi duruyor arka aydınlatma (taillights yada STOPLAR) tek parça olmasını beğenmedim
Kadranı ve iç mekan hoş, teknoloji unsurlarını artık her araçta kullanmaları güzel. Arka kapısı bi eğreti duruyor sonradan sıkıştırılmış gibi mi diyeyim arka çamurlukta bi farklılık var gözüme gelen ama tam bir şey söyleyemiyorum
Sıradışı tasarım beğenilir beğenilmez ama sıradan değil, tam otomatik vites, farklı iç mekan vs bir de kaliteli malzeme ve yazdığı gibi üst sınıf sürüş özellikleriyle çılgın fiyatlara gelmezse piyasayı öttürür ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)