Şişik fiyatlara o kadar kolay boyun eğiyor ki insanlar normalinden pahalı fiyatlar piyasanın altına kalınca bulunmaz nimet muamelesi görüyor şaka gibi.
Printable View
Şişik fiyatlara o kadar kolay boyun eğiyor ki insanlar normalinden pahalı fiyatlar piyasanın altına kalınca bulunmaz nimet muamelesi görüyor şaka gibi.
Geçen gün Maslak Doğus’da satış temsilcisi arkadaş, şubat’ta satışa açılacağını söyledi. Ama ondan iki gün sonra yani dün İstinye sahilde gördüm. Aceba dedim üst düzey yönetici mi?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...aylas-611.html
gel başkan,burda hepsi bizim.
Eski kasayı yüksekten alanların ellerinde net patladı :) Manuel özellikle.
salladı yine piyasayı çiçeğim.. Alan pişman olmaz 5 senedir keyifle biniyorum, 1.2 tsi'a... 1.0' tsi'da dsg'de mis gibi..
190 a 2013 F20 okutulup sıfır Leon a geçilir mi düşünmedim değil :D
2-3 ay önce satsaymışım keşke dedim ama, fiyatlar yüzümü güldürdü. Yenisi 300 den gelir 50-60 koyar alırım diyodum hesap yine şaşmadı mantıken
daha önceki mesajlarda yazdığım gibi mk4 leon fr otomatik 150 hp 300.000TL gibi bir rakamlara tahmini gelir sanırım.bu durumdan dolayı ikinci elde aynı motor ve donanımdaki araç sahipleri fiyatlarını çok indirmezler.(ben olsam o parayı verecek olsam mk4 alırım eski garantisi bitmiş bir araca 300.000TL neden bağlayım)
olan aynı motor leon fr sahiplerine olucak ama ordada şöyle bir durum var yeni leon yine yok bayilerde çok az geliyor (mk3 dede eskiden aynısı olmuştu)
uzun lafın kısası 2022 gibi üretim rayına oturursa güzel fiyatlara alırız hazır euro düşüyor.geçen bir sayfada paylaşmışlar renault fiyatlarını indirmeye başlamış.
Güncel olarak leon fr dsg sunroof nezaman gelir? Bilgisi olanvarmı?
Daha Golf 8 gelmedi oda bir çok motor donanım seçeneğiyle gelir
Başlangıç olarak 230 Bin TL yi tutturabilirler boş araçlarla 300 lü rakamlara da güzel araçlar alınacaktır
Daha yukarda yeni A3 var gelecek
Sonrasında işler iyice karışır :)
bu sistem ile Türkiyede satış yapmak isteyen 230 bin bandında durup otomatik araba verebilen olacaktır.
zaten millet bazı donanımları dışarıda retrofit olarak uyguluyor. yeterki araba %60 bandında durabilsin.
tek problem güçsüz motor seçenekleri olacak. şehir içi sürüş için problem değilde. küçük hacim 110bg motorlar uzun yolda cidden çekilmez oluyor.