Eskiden kafam daha farklı çalışıyordu sanırım :D bir harf dahi yazmadan sadece caps'ler ile konuşurduk Cem'le :D
Arama motoruna o kadar saçma şeyler yazardım ki uygun caps bulabilmek için :D :D
Printable View
aha bi küflü daha geldi
tolgacım canım kardeşim
:)
Millet girmek için sırada bekler bazısı da çıkmak için :)
ama bilemedi işte başına gelecekleri
napsın
:)
böyle bi konu bekleniyormuş sanırım :) :D
uyelifi silinmeyince arkadas , corbaci ya girip te mercimek gormus gibi ...
tik tik : PACA LAZIM! İŞKEMBE LAZIM! MERCİMEK NE AVRADINI S*KTİM - YouTube
www.youtube.com/shorts/axDJl7f5PFw
Delikanlı adam uyelıgı sıldırmez, tertemiz banlanır :p
Ps : tecrube konusuyor
1$ karşılığında üyeliğini satın alabilirim, düşünürsen pm.
Girmek ayrı dert çıkma ayrı :)
Çoluk çobalağa karıştı herkes. Bi lunapark buluşması paklar bizi.
Adam hem enteresan hem kibar..
yoksa ? Şinasi ?
En son balkon'dan Hazerfan Çelebi denemesi olmuştu sanırım birileri balkon'dan attı.
Konuyu bilmeyenler için haber link
Bu dolandırıcılığa şeytanın aklı ermez - Guney Haberleri
Facebook'da doladırılanların grubunu gördüm kapak fotoğrafı mavi kaplamalı Audi A6
Hocam merhabalar mesajinizi cok sik goruyorum tecrubemi paylasmak istedim, sohbet kisminda "alanya mahmutlar yakin oturan var mı" konusu var bir kez de onun altina yazarsaniz yardimci olacaklardir, ben onceki uyeligimin iptali icin off topic satiliklarda "3000tl migros ceki" basligina yazmistim, silmislerdi.
O değilde Şinasi forum'dan kimseye çakmadı dimi :D tongaya gelipte mağdur olan varsa itiraf etsin artık :D
O kadar uzun yıllar buradaydı ki birisine kitlememiş olma ihtimali yok sanki :D gerçi burayı pek seviyordu yapmamış da olabilir bilemiyorum :)
Güzel arabalara bindi, hepisine iyi de baktı. Bundan araba alanlar cıncık gibi arabalara sahip oldu kaynağını bilmeden :)
tam çakmamışsa da bi değdirme bi sürttürme olmuştur kesin :):):)