cok güzel olms harbiden begendim
Printable View
cok güzel olms harbiden begendim
Yanlış anlamadıysam bu sefer 2 kişilk yapmışlar. bu boyutlarda hele arka camlar açılmayan modellerde arkada oturmak çok fena.
mini countryman aksine bu modelle biraz daha sportifleşmiş diye düşünüyorum.
tek kelimeyle muhteşem olmuş.
cok güzel bı arac olmus ..
konak pier de ki countryman de 81bin lira yazıyor bu da 100bin lirayı görür herhalde
10 numara araba :D
specleri iyiymiş ama dış dizaynını biraz daha düzgün yapabilirlerdi kambur duruyor yoldaki deneme videolarını sabırsızlıkla bekliyorum
çok iyi özellikle rengi ve koltukları
bayıldımmm süper bence.
10 üzerinden 10 bence. Heleki birde o tavan hardtop olsa, sökülebilse fln dahada güzel olur.
bence güzel değil tuhaf bişey olmuş coupeden çok minyatür x6 türevi bişey gibi duruyor
estetik durmuyor
bagaj kısmı biraz daha oval ve alçak olsa daha iyi dururdu sanırım ama onun haricinde çok tatlı :D
tam manita arabası :)
dışı çok hoş ama içi dışından daha hoş çok geğişk bi yorum oldu :D
bu makinayı kullananlar kendini bi hayli özel hissedecek :)
80 k fıyat var sitesinde bence makul rcz ıyı bır rakıp
mini coupe dururken rcz e para werilmez pug alırken 80 satarken 40 mini değer kaybetmiyo satarkende ayrıca jcw body kit ile mukemmel oluyo mini coupe resimlerdeki jcw zaten türkiyeye gelen istek üzerine gelicekmiş fakat body kit takılır oh mis:D
Valla fiyatları çok iyi bencede,opsiyonla 2,3.000tl' daha artar heralde ama genede iyi yani.RCZ yerine daha çok tercih edilecektir bence.
bu araca bindim ve yakındanda gördüm kısaca mini vurgunu yaptı :D
güzel görünüyor.