aldığın pakete göre değişiyor ek donanım vs.
Printable View
eskisi neydi yenisi ne olsun.bizde var 2008 sedan dizel.kazık gibi araba gram esneme yok kütür kütür geçiyoruz en ufak bozuk yerden.az yakmasının dışında 5 para etmez
Satılıyor olması lazım. Ama gurur kaynağımız öyle deme tamamen türk mühendisler tarafından geliştirildi:D zaten vardı böyle bi tasarım samsung sm3 oldu fluence:)
http://i570.photobucket.com/albums/s...sung-sm3-2.jpg
http://i570.photobucket.com/albums/s...oncept_100.jpg
bu flunce tutmaz ise megan sedan çıkarırlar.
54000 dediler bana antişakşaklı depresanlı modelinde
obareyyy!!! demekten kendimi alamadım :)
linea mondeo gibi araçalrdan toplama tasarım işçilik berbat ...
Fransızların en iyi sedan aracı C5 dir gerisi hikayedir...
Sıfır megane sedan satışına devam ediyolar hala...elde kalanları mı satıyolar acaba...
Canlısı fena değil ya,bizim sokakta 2 tane var arka ve yan taraf güzel duruyor ön tarafa karar veremedim:) Gene iyi satış rakamı yakalar tabi.
bence megane 2 bundan daha iyi (görünüş olarak)
bir kaç kere canlı gordum öyle fotoraflardakı heybetli duruşlarından eser yok clıonun bir kademe daha iisi gibi duruor.. megane daha oturaklıydı..
Ben görmüştüm sivasta komik duruyor bence,eski megane sedan daha saglamdı tasarımı çok hoştu.
deyısık bır sey olmus
Başarısız bir tasarım..
renault'a yazık
cok cımrı ama hız vıraj donmeyın yada ani fren yapmayın benden solemesi.**** hemen yanınıza gelir cok tehlıkelı
Bence gayet estetik ve yakışıklı bir araç..Megane 2 belki üretilmeyecek ama sedan megane 2 bizim yerli üretim bir araç olduğundan Türkiye pazarından kolay kolay kalkmaz o araç insanlar çok benimsediler çünkü,Taksiciler bile hatta :)
Ön tarafı hiç beğenmedim. . . Bayiler ellerinde kalan Megane 2'Leri ucuza vermeye başlarlar fluence'a yer açmak için
Bizim şirkete aldılar 80 tane fluence kapak jantlı gri renkte olanları berbat duruyo full siyahları güzel tiptronik falan...
bizim sokaktaki bankayada almışlar gri jant kapak...uzaktan bildiğin clio sümbül...
ama içini beğendim ...
megane sedanın içini böyle yapsalar 5 sene daha rahat satar.. :)
yawss senelerdir kibrit kutusu tofaşları araba diye kullandınız gıkınızı çıkarmadnız şimdi megane fluence gibi arabayı beğenmiyorsunuz hehehyttt:heyoo:
Gereksiz bir araba. Gittim gördüm bindim kullandım. Bana göre değil. Megane daha sert duruyordu.
Çirkin bi araç..Megane Hb'ler dijital göstergeli.Bunlarda o da yok..Şimdi hb'lerden de çalıyorlar Türkiye'ye gelenlere..Adamlar hertürlü satarım diyerekten en alt kalite araçlarını getiriyorlar..Daha da Renault alınmaz..Kronik sorunları çok araç.Yerli falan deniyor da servise girsek milyarla çıkıyoruz..Nası yerli anlamadım..Çok çektik.Benim açımdan daha da çekilicek dert değil..
kimse uzerine alinmasin ama megane benim icin insaatci arabasidir hep oyle kalacak :D
buda onun kahverengisi :D
bizim memlekette tutar bu araba ahanda buraya yaziyorum
Bence tutmayacaktır.
Ticariye bu kadar büyük araç gelmez çünkü.
Cidden resimlerden anlaşılmıyor ama kupayı acayip büyütmüşler eskiye göre.
armi renoyu kötülemeni yakıstıramadım yılların renocususun yaw :)
ama senin kafadaki plan hala değişmediyse haklısın ;):)
beğenmedim bende bu aralar cok görmeye başladım bence iyi satacak bu araba şimdiden baya cok görmeye başladım ama beğenmedim önden gıcık bi bakışı var arkada ortalama yani
bi sürü bayisi var servis ağı var...Tabiki gene çok satacak...kuşkunuz olmasın...
Ne kadar beğenmesekte bu aracı alan bir çok kişi olacaktır yinede
bugün 1.6 105hp otomatiğini kullandım,donanım çok hoş fakat motor tam bir facia:S bu kadar gitmeyen bir motor birde a3 8v te var sanırsam.navigasyon full herşey fakat biraz fiyatı fazla geldi,dizele mutlak otomatik lazım birde arka yolcu koltuğunda boy mesafesi çok kısa ,uzun boylu bir insan nasıl seyehat edecek reno hiç düşünmemiş galiba,179 olmama rağmen benim bile saçım tavana sürtüyordu:D