S3 cupra ve golf R aynı motor aynı yürüyen aynı şanzuman aynı veriler... VW AG çok iyi biliyor para kazanmasını.
r32 efsanesi sona ermiş gibi gözüküyor o özel motor o özel atmosferik golf yok artık.
GTI 210hplik motoru ile golfIV ilede yollarda bu arada.
Ben aracı beğendim çok karizma çok şık bir araç ön görünümüde kötü değil özellikle 3.fotoda çok şık çıkmış önü.
cidden cok güzel iç mekan harika direksiyona bittim![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
panjur iyiymis, hangi ulkelerde satilcakmis bu![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
On numara iş çıkarmışlar eski kasa R32 deki 3.2 litrden 250 hp lüzumsuz verilerdi gerçekten. Millet GTI alıp chiple o performansı yakalıyodu zaten.Bu motor golf 6 R da çok iyi olmuş.Bu saatten sonra Eğer bu araba golf 6 R olarak kalıp tekrar bide golf 6 R32 diye bi model çıkartacaksa tahminim ya yeni kasa audilerdeki 3.0 TFSI 333 hp lik motoru kullanabilir yada passat cc de ki 3.6 FSI 300 hp lik motoru kullanabilir. Ama çok süper olmuş beeee
![]()
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
bence güzel olmuş şuan doguş özel siparişle getiriyo yeni gti ları 85 binden felan başlıyo yalnış hatırlamıyosam
Golf R ve Scirocco R
http://www.youtube.com/watch?v=cChxd...layer_embedded
Kasa olarak kusursuz bir araç olduğu kesin.Ancak o eski "R" olayı bozuldu bence.Sonuçta 3.2 motor,atmosferik ve en önemlisi V6 motordu sıradan bir GTI'ın yüksek versiyonu gibi oldu şu an.
101.000 Tl de bu araba da için makul gibi![]()
golf 6 zaten çok kaliteli bunu tahmin edebiliyorum
Gerçekten çok kaliteli gözüküyor verilerde güzelde R32 deki o horultu o ses bunda da olsa tadından yenmez gerçekten![]()
golf GTİ:84.500 TL
Golf R:49.500 Euro
ikisininde düz vitesi yok VW nin sitesinde
kimisine göre bu paralar verilir belki ama bence biraz fazla
çok hoşuma gitti R.Allah almak nasip etse yapıcağım ilk şey 911 turbo jantını takmak olurdu.![]()
Ama istek üzerine manuel şanzımanlısını ithal ederlerDSG şanzımanlar max. ne kadar torka dayanabiliyorlar bu arada? 350 nm diye biliyorum ama bu aracın torkuda o kadar ucu ucuna yürüyecek hali yok ya
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
body kitle birşeye benzemiş,şu toureg arka stoplarını değiştirip bu stoplardan koysalarmış ya stndart modellerinede, çok iyi olurmuş.
VW türkiye web sitesine koymuş R'ı. Gelir gibime geliyor ama tutunurmu bilemem.Ama o kadar parayı ona bayılan olurmu bence olur olsada bende yatırsam parayı R'a.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)