İşte tecrübe, neyi nerede kullanacağını bilmek ;)
Printable View
renk hoş tabi ama gt3rs rengi yerine biritişgriin olsun isterdim yada bmwyi anımsatacak bir renk;)
British green olsa kosuverirdim suracikta.
çok güzel olmuş ya
gt3 havası var roll gage falan :D
"Bucket seat koyuyoruz ki , şişman çirkin insanlar satın alıp binmesinler içine diye..." BMW
lotusla çokca dirsek temasında bir araba..üzerindeki motor lotus tarafından alınıp modifiye edilmiş hali..yeni espritlerdeki motor..aracı Türkiye'de kim alıcak acaba ..ve fiyatı ne olucak ortalama..200 250 bin euro arası gibi olur ki alan mutlaka çıkar
motor lotus espirit lerden mi alinmis? Yani yeni m3 motoru espirit motoru mudur? Hic bir kaynakta boyle birseye rastlamadim. Bmw senelerdir pistlere araba hazirliyor vs lotus tan yardim isteyecegini pek düsünmüyorum, bununla ilgili bir kaynak varsa paylasir misin
söylediğinin tam tersi lotus bmwden bu motoru alıp bu modifiye etti..ortalama 500hp civarı güç üretmeyi düşünüyorlardı bu hale geldi motor :) sen tam tersi anlamışsın
Almanya'da 110.000€ ise F458 ile aynı para demektir =)
valla bu aracın gideri ok çok ii olur.
Spoiler dısında muhtesem olmus bence.. BMW hiç bi zaman eskiyi aratmıyo,hep üstüne koyabiliyo arabaların.. Bu yüzden cok begeniyorum markayı bütün olarak..
BMW sevmem ama bu araba güzel olmuş gerçekten
Çok güzelmiş. :D
fena fena tam yapılması gereken hareket buydu..
strokera ıyı alıstı bunlar:D gercı bu haldede baya potansıyel var +500 hplerı gorur makıne hafıfte e fazla laf yok rıng suresı onemlı...:)
[QUOTE=berkanokan;957561]
videodaki müziği bilen varmı ?
Tehlikeli bişey bu... Ama tehlikeyi ailecek severizz. :D