e60 bencede daha hoş biraz japon havası vardı onda:)
Printable View
e60 bencede daha hoş biraz japon havası vardı onda:)
Benzinli motorlarında turbo kullanmışlar mı acaba? 7.60 da çift turbo var gibi bişey duymuştum da. Bunların hangilerinde var acaba..
yolda görsem 7 serisi zannederim
Çok güzel olmuş, çok beğendim vallahi...
3 ay once fotoraflarını paylasmıstım :) bugunku fotoraflar bolumunde :)
guzel bır sey e benzıyor bakalım gelsın turkıyeye ıncelerız
yine mükemmel bir seri stoplarıda süper :)
e60 ın m paketi gibi olucaını sanmıyorum irileştikçe sportiflik kalmıyo bence.. motor konusunda bmw nin üstüne söz söylemek zor 550i yi bırakında yeni m lerin hepsi turbo geliyor yani v10 çift turbolar yolda :/
gercekten cok yakısmıs serısının asıl amacını vercek gıbı duruor..
7 kasa önden arkadan 3 kasa :D
m paketleri nasıl olucak görmek lazım...
e60 m paket falan olmadımı standart haliyle çok çirkin bir araba ama yenisi güzel olmuş cidden
Gelen gideni aratirmis. bu da oyle oldu. Teknolojisine, performansini bilemem ama arkadas gobekli hyundai elantra ya bu. hic sevmedim.
Heyt Maşallah yaa BMW kalitesi..çok güzel olmuş..
arkasını begenmedim gerisi güsel
bunun M5'i tadından yenmez.eski kasanın m5 i okadar etkileyici durmuyordu...
e34 en güzeliymiş bea
M paket nasıl olacak bakalım.
Güzel olmuş.
7serisine benzemis iyicene ama güzel olmus:icon_tup:
aynı marka altında modellerin birbirine benzemesini destekliyorum hatta kasa degistiricekleri zaman bile eskisinden izler tasıması bi kac kasa oncesine bile baktıgınızda benzerlık olması hosuma gıdıo o markanın karakterli oldugunu gösteriri benm icin cizgisi hep aynı kalmıs degismemis gibi ancak audi a6 ve a8 okadar cok benzediki millet a8 niye alim a6 almak varken dediler bmw de de aynı sorun cıkabılır benzemesı iyi bisi ama cok ta aynı olmaması lazım ne donanımları ne boyutları nede yüzleri...