bence çok güzel olmuş,para werip alacaım bir araba olmamasına rağmen beğendim
Printable View
bence çok güzel olmuş,para werip alacaım bir araba olmamasına rağmen beğendim
euro ncap konusu tartışılır, firmalar kriterlere göre testlere hazırlanıyor puanları alıp çıkıyor, bi testten iyi puan alan araç diğer testte çuvallayabiliyor, japan ncap'da tam puan alan honda'dın euro ncap'ta patlaması ya da us ncap'ta 5 yıldız alan chevrolet kalos'un euro ncap'ta 1 yıldız alması gibi.
yıldız savaşları sizi yanıltmasın, cruze isterse 6yıldız pekiyi alsın volvo,bmw ve merc'ten daha sağlam olamaz ... çünkü bu firmaların kriterleri euro ncap'tan daha yukarıda ;)
bana göre de cruze plastik kaplamalı tenekedir.
Amerikan chevrolet olsa keşke.Benzinde ucuz olsa:D
mazda 2 yada 3 ün hb inin aynısı :D
çok beğendim hoş olmuş
Hos olmus bencede,aynı segmentteki araçların satıslarını ciddi olarak sekteye uğratır düsüncesindeyim
chevrolet in böyle bi aracı yokmuydu zaten ? adını hatırlayamıyorum şimdi ama o bundan çok daha hoş duran bir araçtı.. Ayrıca bu araçların adından başka amerikan chevroletlerle uzaktan yakından alakaları yok motorları çok verimsiz ve malzeme kaliteleri çok düşük.. buna verilecek 35 bin tl ye bir alt sınıf alman yada japon tercih ederim..
Gayet başarılı
35 bin tl seviyelerine alinabilecek en iyi araba giibi.onundeki arma X firmasinin logosu olsaydi en dolusu 55 binlerde kapi acardi insanlarda ovv vovvvvv diye bayila bayila alirdi..:)))
su arabaya saglam bır dızel motor koysalar ya da soyle 2.0 turbo bır benzınlı yok satar.
güzel olmuş tasarım 1.6 dizel bile iyi olur ekonomik bi motor. iyide satar.
direkten dönenlerdenim :)
test için ailece gittik 4 biz 1 de yanımıza satıcı arkadaş bindi 5 kişi asfalt arabanın içinde agladı, yol sesi oldugu gibi içerde, satıcı her nekadar yagmur yagıyor desede kandıramadı beni aracın iç işçiligi çok vasat. dışına bakıpta kananlar ordusuna katılmadıgım için çok sevinçliyim :) zaten alanların çoguda reklamlarda görüp almış adamlar yok sattık ayagına servislere test otomobili getirmediler belli bir süre. test otosu gelincede olan olmuştu zaten;)
motor içinse şahini olan arkadaşlar sevinebilir şahinden çok yakıyor ;)
Yurt dışında 2 litre 150 hp liği vede bir modifiye firmasının yaptığı 170 yada 190(tam hatırlayamadım) küsür beygirlik modeli var.İkside dizel.
subaru , seat kırması ama hoşuma gitti satarda.
fena diil ama yine çok yakar diye almayabilirler..
Hort:)
İllaki kullanan çıkmıştır aramızda. Enine boyuna bi yorumlayabilir misiniz?
Hb'sini değilde sedanını yorumlayabilirim...
E yorumlasana hocam:)
kasa dışında malzeme kalitesinin de motorunun da aynı oldugunu düşünüyorum.
teşekkürler
Öncelikle dış tasarımı ve iç tasarımı çok güzel bir araç.Bu açıdan insanı cezbediyor ve bir gören bir daha bakıyor...Donanım olarak sınıfındaki boş focuslara , golflere falan bakarsak iyi diyebiliriz donanımına...Plastik kalitesi iyi düzeyde...Eşyalarınızı koyabileceğiniz birçok göz var , buda önemli bir özellik bence...Yolda , performans haricinde sürücüyü kesinlikle yormuyor , o açıdan oldukça rahat...Oturuş pozisyonu harika...Direksiyon ele çok güzel oturuyor , tepkileri tek kelimeyle harika…Multimedya sistemini kullanmak biraz alışkanlık istiyor...Multimedya sisteminin sunduğu ses sistemi berbat desem yeridir , daha hayatımda o derece berbat bir ses sistemi olan arabaya binmemiştim , gerçekten rezalet...Ergonomik açıdan bir sorun göremedim ben bu araçta...Herşey çok iyi konumlandırılmış...İçeriye sızan motor seside kulağa hoş geliyor…Takılacak açık hava filtresi ile güzel ses alınır bence...
113 bg’lik olanını 1 günlük kiralamıştım...124'lük olan motorlar biraz daha verimli olsa gerek...Performansı çok ama çok kötü…Ani hızlanmalar çok vasat düzeyde , dipgaz gitseniz bile en ufak bir heyecan yaşatmıyor , sollamalarda sorun yaşatıyor...Herhangi bir 1.4 bile daha atiktir belki...Yokuşta çekmiyor , bayılıyor...Yol tutuşunu beğendim , zorlamama rağmen çıkmadı yoldan...Ama son derece sinir bozucu bir şekilde oluyor bu yaşananlar...Yakıt tüketimine gelecek olursak ort.12 lt lpg tüketti şehir içinde...Süspansiyonları c segmentine yakışmayacak derecede , özellikle bozuk yolda falan oldukça rahatsız edici oluyor...Yoldaki her sesi içeri yansıtıyor , takır tukur gidiyorsunuz yani arabanın içinde...
Çok teşekkürler İbrahim
Ne demek abi ;) , sadece 1 günlük (400 km kadar) olan tecrübemi ve görüşlerimi yazdım...Araca sahip olan arkadaşlar varsa daha detaylı yorumlayabilirler...Bilgi paylaşıldıkça çoğalır , forumun asıl amacıda budur bence zaten...