Hort:)
İllaki kullanan çıkmıştır aramızda. Enine boyuna bi yorumlayabilir misiniz?
Printable View
Hort:)
İllaki kullanan çıkmıştır aramızda. Enine boyuna bi yorumlayabilir misiniz?
Hb'sini değilde sedanını yorumlayabilirim...
E yorumlasana hocam:)
kasa dışında malzeme kalitesinin de motorunun da aynı oldugunu düşünüyorum.
teşekkürler
Öncelikle dış tasarımı ve iç tasarımı çok güzel bir araç.Bu açıdan insanı cezbediyor ve bir gören bir daha bakıyor...Donanım olarak sınıfındaki boş focuslara , golflere falan bakarsak iyi diyebiliriz donanımına...Plastik kalitesi iyi düzeyde...Eşyalarınızı koyabileceğiniz birçok göz var , buda önemli bir özellik bence...Yolda , performans haricinde sürücüyü kesinlikle yormuyor , o açıdan oldukça rahat...Oturuş pozisyonu harika...Direksiyon ele çok güzel oturuyor , tepkileri tek kelimeyle harika…Multimedya sistemini kullanmak biraz alışkanlık istiyor...Multimedya sisteminin sunduğu ses sistemi berbat desem yeridir , daha hayatımda o derece berbat bir ses sistemi olan arabaya binmemiştim , gerçekten rezalet...Ergonomik açıdan bir sorun göremedim ben bu araçta...Herşey çok iyi konumlandırılmış...İçeriye sızan motor seside kulağa hoş geliyor…Takılacak açık hava filtresi ile güzel ses alınır bence...
113 bg’lik olanını 1 günlük kiralamıştım...124'lük olan motorlar biraz daha verimli olsa gerek...Performansı çok ama çok kötü…Ani hızlanmalar çok vasat düzeyde , dipgaz gitseniz bile en ufak bir heyecan yaşatmıyor , sollamalarda sorun yaşatıyor...Herhangi bir 1.4 bile daha atiktir belki...Yokuşta çekmiyor , bayılıyor...Yol tutuşunu beğendim , zorlamama rağmen çıkmadı yoldan...Ama son derece sinir bozucu bir şekilde oluyor bu yaşananlar...Yakıt tüketimine gelecek olursak ort.12 lt lpg tüketti şehir içinde...Süspansiyonları c segmentine yakışmayacak derecede , özellikle bozuk yolda falan oldukça rahatsız edici oluyor...Yoldaki her sesi içeri yansıtıyor , takır tukur gidiyorsunuz yani arabanın içinde...
Çok teşekkürler İbrahim
Ne demek abi ;) , sadece 1 günlük (400 km kadar) olan tecrübemi ve görüşlerimi yazdım...Araca sahip olan arkadaşlar varsa daha detaylı yorumlayabilirler...Bilgi paylaşıldıkça çoğalır , forumun asıl amacıda budur bence zaten...