harbi fena olmuş
Printable View
harbi fena olmuş
Yorumlar gercekten çok iyi ya, bu ülkeden wrc nin neden gittiği belli oluyor...
yorumlar coook fenaa :D:D:D
yarım dodıkler bi degişik geldı gozume ama 1.6 TSI 300 HP :icon_tup::icon_tup:
güzel olmus vw bu sefer yapmıs eger cadde versıyonu cıkrsa makyajlı fln o zaman cok satılan arabalar arasına gırecegı kesın yanlıs bısy sormak ıstıyorum bu arabanın sadece wrx modelımı 4 ceker yoksa cıkacak cadde modelıde mı ole olcak ben pek sanmıyorum onden cekıslı dsg sanzuman koyarlar gıbıme gelıyor yakıttan tasarruf ıcın.
biz bunu yaptık ama bu biraz fazla oldu :D:D
çok çok güzel olmuş ya
motoru kadar dış tasarımı da çok başarılı
1.6 tsı 300 beygir ne yag yakar ama dışıda oldukça güzel seyredecez görecez bakalım napacak :)
Şekle bakarak iyi olmuş demek ne kadar doğru olabilir ki? Group B'ye bakın,ralli aracının hasıydı onlar ama şeklen uzaydaki en çirkin otomobillerdi. Onlar sadece tek bi amaç için üretilen makinelerdi ve asla ralli bir daha o yıllardaki gibi olmayacak.
Ne kadar iyi olduğunu etaplarda görecez,Vw'nin ralli deneyiminin nerdeyse 0 olduğunu düşünürsek pek de umutlu değilim..
Buna ne paramız yeter mi :) yetse bile hergün depoyu doldurmak için ne yapacağız :)
1.6tsi suanda concept model olan blue sportta da kullanılacak vw tarafından. Fakat benim okudugum blue sport yazısında 300 beygirden ve 4 çekerden bahsedilmiyodu, 1.6tsi ile 200lü beygirler ve arkadan itişten sözediliyodu. İnş çıkar yeni motor tipleri 1.6tsi vb vb.. ( bknz: volkswagen blue sport concept )
alet gerginn
harika be..#
Huuuu bebegim cok iyisin be rallici arkadaslara selam :icon_tup:
Bence ön olarak bu daha güzel :)http://img128.imageshack.us/img128/7515/4evtjot6ev.jpg
Şaka bir tarafa elde edilen güç çok güzel bir değer ancak tasarım konusunda ben biraz daha keskin hatlar içerisinde beklerdim önü..
1.6 hacime 300beygir sikistirmak maharet:)