belki impreza sti bitebilir.yeni gelen brz sti var forester sti ve legacy sti modelleride devam edebilir.
Printable View
arkasını görmedim eğer 2011 gibiyse yaramaz ama daha çekiyse önü çok güzel olmuş bence etkileyici
eğer konsept üzerinde fazla bir değişikliğe gidiilmeden çıkartılırsa en başarılı tasarımı olur bence impoların.. arkasını da görmek lazım tabiki ama aracın bakışları cidden çok etkileyici olmuş..
gda bugeye en ıyı kasası bence.cok yumusamaya basladı kasalar, bu yenı kasa mondeo yu anımsattı bana
yok yok kesınlıkle kasaların dıger araclardan farkı kalmadı bence.... yolda gordugmuz bı cok aıle arabasına benzemeye başlamıs kasalar. nerde o eskı asilik oooOOOooooo :(
Öncekine bakarak iyi iyi :)
Ama daha çok hyundai elantra' ya benzemiş...
http://www.google.com.tr/imgres?q=hy...2&tx=115&ty=42
Impreza STI üretimi ortadan kalkmıycak arkadaşlar nerden böyle bi bilgi duydunuz herhangi bi kaynak varmı merak ettim?
BRZ Toyota ile gerçekleştirilen ortak bir projeydi ve arka iter bi otomobil. Kısmetse bu yeni cıkan STI da cok güzel olucak :)
güzel ama asıl ımpreza çizgisinden kaymış bence.buda alıcı kitlesini değiştirir.yani bence ne kadar tutulacağı hiç belli olmayacak.
konsept; yeni focus ve gtr r35 i fazlası ile hatırlatıyor. yinede etkileyici bi tasarım olmuş. eminimki bu görünen hatlardan daha yumuşak çizgilerle karşımıza çıkacak.
Bide arkadan bakmak lazım.....:D Ama çok vahşi ve saldırgan duruyor sanki acık küçültmüşler kasayııı....:confused:
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
en kötü kasa bug eye secilmişti yıllar önce 2008 idi yanılmıyorsam...bencede en güzeli bug eye.bu kasayıda hiç begenmedim.
irenç... bug eye buna 10 basar.
Cenevrede herhangi bi concept impreza sti fln gormedim.... Yalniz brz tutlcak gibi duruyo:) sahsen ben ciktigi gun almayi planliyorum.... Almami tek engellicek sey belki fiyatinin ucuruk olmasi... Yalniz bug eye kasa isvicrede tutlmadi... Cok temiz gc8 ler daha iyi para yapiyo...:)
2 model gelicek , premium ve limited , 22 ila 25 bin dolar arasi amerika satis fiyati olacak deniyor , 27leri gecmez yani . avrupa da da makul bir fiyata gider sanirim , yalniz 2013 den once brz sti gelmez , once bi para kazansinlar ne oluyor ne bitiyor baksinlar ,sonra :D
2005 kasa cıktıgında subaru en kotu modelını yaptı hayatında demstım su an öyle gelmyo..heçbek modelı cıkardıgında hiç subaruya yakıstımı suna bak basit bi araba olmus demıstım su an hiç öyle gelmıyo..bunun için laf soyleyenler bence 1 2 seneye asık olacaklar arabaya.hiç yumusak durmuyo.gayet sert mızaclı makına yani..resımde gormeyle gercekte gormek cok farklı olacagından bnce harıka olmus..
Bence 10 numara. Daha ne yapsın adamlar :)
iyi,kötü,çirkin başarıyor japonlar bunu.:D
Cidden focus gibi olmuş