Canlı olarak gördük ve baya büyük bir araç Panamera hatta hantal bile duruyor:)
Ferrari,çok rahatsız olmuyordur bence..İtalyanlar Dört kapılı lüks/sportif sedan işini Maserati'yle yapıyorlar..Quattroporte:)
Printable View
cok hos olmus bence
bu cayenne ın üstüne tır düşmüş :)
Bana gereksiz pahalı gibi geliyor :)
ne gerek vardı buna 4 kapılı porş isteyen gıtsın cayenne alsın
panemera ne kadar hantal durursa dursun s320 long ve 7.50 long la karşılaştırıyorum.zaten long versiyonlarından 15-20 cm daha kısa ve hatchback sayılır artık onun kategorisine ne diyeceğim bilmiyorum:) 250.000 euro panemera ya vereceğime 185.000 euro ya cayenne turbo alırım geriye kalan 65.000 euroya da artık neler alınır siz düşünün:).hatta 550hp turbo s bile 220.000euro.en yakın takipleriyle arasında 50.000 euro fark var.porsche panemera yı çıkararak fazla parası batan ve hiç düşünmeden sırf yeni diye çıkan arabaları alan insanları kazıklamak için bir model çıkarmış bence.neyse hadi hayırlısı.... nede olsa porsche
Seviyoruz kendilerini.
bindim,gördüm,sesinide duydum.250bin euro o arabaya fahiş fiyat parası olan zenginleri kazıklama,o paraya 750L yada s500L alırım üstüne gider 1+1stüdyo daire alırım:D.tipi güzel olsada s ve 7 ye göre baya küçük bir hacmi var,bagajda hatcback.paran varsa sen git al ,bana göre değil güzel olabilir ama gereksiz bir araç.
Benim Hosuma gitti..Çok güzel DUB Edition uygulanabilir :D
Bugün gördüm Gazintep'te almış bir godoman gerçekten canlı canlı daha güzel duruyor :)
hiç beyenmedim renonunun saçma tasarımları gibi durmuş
panamera turbolar az buz gitmiyor onu bilin, ne s ne 7 hiçbiri yanına bile yaklaşamaz onlar bayağı baba arabası kalır bunun yanında. bu gallardo gibi 911 turbo gibi giden bir araç...
Haarika ötesi :D:D
bu araçların amacı yarış için değil ki alan kişilerin profili belli bununla yarış yapcak adamın zaten garajında 911 turbo ve türevi araçlar vardır.kim bir makam aracıyla hız denemesi yapmak ister yada ne işe yarar?s-7 kasa baba arabasıysa panemera neden 4 kapı onun amacı ne?aile arabası mı:) zaten rakipleriyle farketse farketse 0-100de max 1 sn önde olcaktır o da önemli bir fark değil çünkü aracın profili belli hız için değil.
cayyolunda beyaz bir tane var