C4 2006 model dizel aracım da bile bu hız sınırlayıcı var sistem nasıl çalışır bilmem ama ben belirli bir km.ye ayarladıgım zaman onun üstüne aracı ne yaparsam yapayım çıkaramıyorum.
C4 2006 model dizel aracım da bile bu hız sınırlayıcı var sistem nasıl çalışır bilmem ama ben belirli bir km.ye ayarladıgım zaman onun üstüne aracı ne yaparsam yapayım çıkaramıyorum.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
hız sınırlayıcıları porsche,mercedes,renault,range vs. ile hepsinde, gaza sonuna kadar bastıktan sonra bi tık daha gider, yani tamamen sonuna kadar basarsan kalkar.
citroen denemedim fakat onunda farklı olması çok saçma olur.
Aynen c4 te bu sistem var.Uzun yolda , sabit radarda , tünelde vss çok işe yarıyor ama vale modu olarak kullanılamaz malesef.Çünkü hızı her ne kadar sınırlasada gaza dipgaz basıldıktan belli bi seviyeden sonra tıpkı otomatik araçların roket switch i gibi bi switch var pedal altında.O seviyeye bikaç saniye basıldıktan sorna devre dışı oluyor o mod(misal yanlışlıkla o moda girildi , arkadan hızlı bi araç geliyor , yada sollamak gerekiyor vss, onun için sanırım)
Evolari standart beyinle vale mod ekleyip calistirabiliyorum, sadece vale mod da degil, launch control, alternate map, no lift to shift ve hatta beyinin fazla basinc okuyup benzin kesmesinide engelleyebiliyorum.
Seviyorum lan evolari![]()
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
subarum varken cobb kullaniyordum , valet mode vardi , real time reflash yapiyordunuz 45 saniyede valet mode mapi yukluyordu . icindeki limitleri kendiniz belirleyebiliyordunuz. subarunun kendinden gelen valet anahtarida mevcuttu ama hiz siniri oldugunu sanmiyorum .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hız sınırlıyıcı hızı hafızada tutmak benim sonatada var.. misal hızı sabite alın yani cruise a sonra o hızı hafızaya alın cruisedan çıkın isterseniz 500 km gidin tekrar hafıza tuşuna basın en son hafızaya aldığınız hız neyse araba kendi kendine o hıza çıkıyor..
birde panic mode var onu tam çözemedim![]()
vale isterse aracın istediğiniz yerine saklayın bulur on/off modunu..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Valeye araba vermemek en mantıklısı galiba![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Audi de 97 senesinden beri var ancak yeni modellerde opsiyon olabilirondan emin değilim çünkü yeni audi sahipleri bu anahtları soruyor hep...
1 tanesi vale anahtarı , 1 tanesi de servis anahtarı... 2 tane de yedek..
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Megane 2 lerde var sınırlayıcı. Bende valeye vereceksem max 40 a ayarlayıp veriyorum. Sonra arabayı geri alırken abi senin arabada bişey var yürümüyor diyolar. Arızalı diyorum.
IN BOOST WE TRUST
iyide bunu vale bilmiycekmi adamların hayatları sabahdan akşama kadar arabaların içinde geçiyor.. kaldıki böyle forumlara kadar düşdüyse bu mevzu onlarda illa internete bu tip forumlara girip okuyorlardır..
yani ne anlamı kaldı vale özelliğinin o zaman.. zaten elit kaliteli yerler artık valelerini özellikle eğitimli bilinçli insanlardan alıyorlar.. çünkü er yada geç araca bir şey olursa olay müessenin başına patlıyor onlarda bunu bildikleri için çoğu yerler artık valeleri seçerek alıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Bakırköy İncirlideki ***** cafelere kesinlikle valeye teslim etmeyin araçlarınızı
Anasını belliyorlar
Çukurlardan tapa gaz mı geçmiyorlar
Tozu dumana katıyorlar arka sokaklarda
Kaç defa sikayet etmemize rağmen belediyeye kimse ilgilenmiyor
Kesinlikle Bahçe büfenin karşısındaki cafelere arabanızı teslim etmeyin
İnanmayana arka sokakta büyük keyifle arabalarının parçalanmasını izletirim
Bilinmesinde yarar oldugunu düşünerek yazdım
Saygılar
bende görüyorum bazen bilhassa sahilde ufak yerlerin çakma valeleri oluyor onlar stype s500 ler bmw 7 kasalar falan affetmiyorlar yanlaya yanlaya bebek yokuşunu çıkıyorlar arabayı etilerin oralarda bir yerlere koyuyorlar sanırsam..
revo yazılımlı araclarda revo sps modül var ondada vale modu ayarlanabiliyor ...arac m maksimum 4000 devir gecmior bu daha az veya daha çok şeklinde ayarlanabiliyor farklı bi harita ile..
toyotalarda tvis sisteminin elektriği bir anahtarla devre dışı bırakılabiliyor, araç aşırı derecede yavaşlıyor şehir içinde 70-80 km hızlara bile zorla çıkıyor tabi uzuuuun bir düzlük bulunursa bu hız artabilir.
parça şu
http://store03.prostores.com/mmccul3...8a6dcafd_m.JPG
bir çok vw modelinde ve diğer markalarda mevcut, toyotada güzel tarafı arıza ışığı geçici yanıyor iptalken yanıyor elektirk gelince arıza ışığı sönüyor.
araç bu şekildeyken açıkçası hızlanmak için uğraşacak insan çok çok azdır.... ya bunda sorun var diyip düşük süratlere ve aşırı sakin kullanıma razı olmak zorunda kalınabilir![]()
vale modu yıkamacı modu kardeş modu kayınço modu artık sizin ihtiyacınız hangisi ise bunu bir elektirikçide rahat rahat yaptırabilirsiniz araç belirli bir hızı geçtiğinde sistem alttan alttan elektirik verecek bak bakalı 60 ı geçebiliyorlar mı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)