arkadaşlar elimizde passat cc 160 hp dsg var fakat White edition ile aynı beyine sahiplermi değillermi bir muallaktayız servisi aradığımızda büyük bir eminlik kaybı ile beyinler farklı dedi bilen bir arkadaşımız cevaplarsa sevinirim iyi günler.
arkadaşlar elimizde passat cc 160 hp dsg var fakat White edition ile aynı beyine sahiplermi değillermi bir muallaktayız servisi aradığımızda büyük bir eminlik kaybı ile beyinler farklı dedi bilen bir arkadaşımız cevaplarsa sevinirim iyi günler.
aynen yazılım açısından soruyorum.
yazılım 2012 6. aydan sonra üretilmiş bütün VW grubuna yapılamıyor şu an.
sadece white editionlara özgü bir şey değil yani.
araç daha 1 aylık ... demekki onada yapılamıyor![]()
beyin açılıp yapılabiliyor diye biliyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
White editition sadece duz vites degilmiydi
ben konuştum okuma yazma protokolü yok dedi White şirokkonun beyninde fakat cc'ninkiyle şirokkonun beyinleri farklıymış servis öyle dedi... araştırma içerisindeyiz.
Beyni söküp kullanılan işemci numarasına yazılımı yapıcak arkadas bakarsa yapılım yapılamıcanı anlar
Aynı konudan bende mağdurum bütün galaksiyi araştırdım yok yine yok bekliyorum süreklide heryeri yokluyorum... Haber alırsam sizede pm atarım ancak 1-2 ay daha gözükmüyor.
160'lık Vag Grubuna dahıl araçlar ıcerısınde 2012. 6. ay sonrası cıkıslı hıcbırıne yazılım yapılamıyor malesef.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Arkadasim yaptirdi 4bucugu bayildi 160lik sirocco
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
4500 tl serviste yapildi , fahis fiyatlar tek el olduklari icin sacma sapan fiyatlar veriyorlar ama yaptirdi arkadas dayanamadi![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
yapilmadı yanına extra bir unite takıyor ABTT![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)