User Tag List

Sayfa 9/25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
471 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bilinen MS sahipleri

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrk ettiğim bir nokta var. diyelim ki aldık ms1 daha sonra bunu ms2ye cevirebiliyomuyuz? ayrıca 5 silindir aracta herangi bir sıkıntı yasarmıyız ms e gecince?
    daha dogrusu soyle sorayım ms1 ile 2 arasındaki tek fark işlemci mi? ana boardda baska fark yok mu?

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bişi sorayım bu saxo ya göre pnp olarak yapılabiliyormu ve en iyi versiyonu nedir bunun fiatı nedir ve kimden satın alabiliriz.
    saxoya göre pnp şu an ar-ge aşamasında. ayrıntılı bilgi ve temin imkanı customgarage tolga.0533 496 66 48.
    subi & suzi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk MS olarak değil ama MS tabanlı ve ticari olarak satılan VEMS'de PNP olarak bunu bulabilirsin. Ama tabiki fiyat farklı. Şu an için PNP olarak SaxoVTS ve 106GTI için satın alabileceğin 3 marka var. Omex, KMS, VEMS. Bana sorarsan PNP olmasa bile Tolga gibi bu işi yapabilecek herhangi bir yerde MS montajlattırmak daha ucuza ve aynı işlevselliğe sahip olucak.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wems de zaten ms ın pcb sını kullanıyor tek farkı elektrık tesısatı cekmeden dırek beyın soketını baglıyor olabılme bunun dısında herhangı bır artısı yok sanırım wemsın. aynı pcb uzerınde 2 sıde ms wemse göre daha işlevsel kalıyor
    et giren yere dert girmez.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoya göre pnp şu an ar-ge aşamasında. ayrıntılı bilgi ve temin imkanı customgarage tolga.0533 496 66 48.
    bende bu sıralarda ms2 extra sipariş vermek üzereyim montaj dahil kaça yapıyorlar bi sorayım kendim yapıcaktım çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu sıralarda ms2 extra sipariş vermek üzereyim montaj dahil kaça yapıyorlar bi sorayım kendim yapıcaktım çünkü
    imboyu ıptal etmekden cekınıyorsun ms sana fazla gelır dostum

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ms1 ile ms2 işlemciye verilen isim onun haricinde boardlar v2.2 v3.0 v3.57 die gidiyo size kalmış aralarındaki fark extra çıkışları ve hız stepper iacv valf i 1 ile kullanamazsınız 2 1 den 24 kat daha hızlı ms1 ile alıp 90 dolar extra verip 2 ye çevirmeniz sadece 1 chip değiştirmekle gerçekleşir 5 silindir c.o.p. ignition olarak çok rahat kullanabilirsiniz

orj beyni verirseniz saxo için plug-play yapabilirim vems gibi direk takarak kullanabilirsiniz onun haricinde yok öle olmaz derseniz tesisatı yapmak yarım gün sürer kargolarsınız yapıp geri kargolarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imboyu ıptal etmekden cekınıyorsun ms sana fazla gelır dostum
    onu geçtim kendimi aştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vemsin pcb si tamamen farklı ms pcbsi kullanmıyo belki işlemci olarak aynını kullanıyo olablir ama pcb tamamen farklı temelde aynıdır mutlaka

herşey dahil kablolama tesisat ms extra çıkışları 1300 - 1500 tl gibi tutar karbüratörlü yada motronik beyinden efi sisteme geçerken extra alınacak parçalar torna işleri gibi şeyler arabanın sahibine aittir montaj aşşağı yukarı yine aynı tutar Garantili olarak teslim edilir yok şu çalışmıyo yok bu çalışmıyo değil

lütfen fiyatı pahalı bulan diyautotune den alıp kendi yapsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ms1 ile ms2 işlemciye verilen isim onun haricinde boardlar v2.2 v3.0 v3.57 die gidiyo size kalmış aralarındaki fark extra çıkışları ve hız stepper iacv valf i 1 ile kullanamazsınız 2 1 den 24 kat daha hızlı ms1 ile alıp 90 dolar extra verip 2 ye çevirmeniz sadece 1 chip değiştirmekle gerçekleşir 5 silindir c.o.p. ignition olarak çok rahat kullanabilirsiniz

orj beyni verirseniz saxo için plug-play yapabilirim vems gibi direk takarak kullanabilirsiniz onun haricinde yok öle olmaz derseniz tesisatı yapmak yarım gün sürer kargolarsınız yapıp geri kargolarım
    orjınal ecunun soketını sokup ms ın pcb sıne mı montajlıyorsunuz ?

ayrıyeten tesısat ıcın yarım gun baya kısa bı sure ahaha denemek ıcın benım aracı secebılırz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjınal ecunun soketını sokup ms ın pcb sıne mı montajlıyorsunuz ?

ayrıyeten tesısat ıcın yarım gun baya kısa bı sure ahaha denemek ıcın benım aracı secebılırz

ms i orjinal beynin içine monte ediyorum map girişini rs 232 girişleride kutuya monte ediyorum direk takıp çalıştırabilirsiniz

106 saxo tesisatı için geçerli yanlış anlaşılma olmasın maliyeti mukabilinde tebikide deneriz

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mengü bmw m50 motora ms i takıp çalıştırırıp teslimi kaç paraya yaparsın ? özelden pm
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk MS olarak değil ama MS tabanlı ve ticari olarak satılan VEMS'de PNP olarak bunu bulabilirsin. Ama tabiki fiyat farklı. Şu an için PNP olarak SaxoVTS ve 106GTI için satın alabileceğin 3 marka var. Omex, KMS, VEMS. Bana sorarsan PNP olmasa bile Tolga gibi bu işi yapabilecek herhangi bir yerde MS montajlattırmak daha ucuza ve aynı işlevselliğe sahip olucak.
    Vems 2000 lira kadar fiatı ms uygun oluyor diye tercih meselesi onun haricinde söyleidğin pnp ecuların fiatları ne alemde bi bilgin varmı ben göremedim tr de satan eden yer pek.

Yarın bilgi alıcam teşekkürler numara için.
    1.6tdi.
    Ecutech.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vemsin pcb si tamamen farklı ms pcbsi kullanmıyo belki işlemci olarak aynını kullanıyo olablir ama pcb tamamen farklı temelde aynıdır mutlaka

herşey dahil kablolama tesisat ms extra çıkışları 1300 - 1500 tl gibi tutar karbüratörlü yada motronik beyinden efi sisteme geçerken extra alınacak parçalar torna işleri gibi şeyler arabanın sahibine aittir montaj aşşağı yukarı yine aynı tutar Garantili olarak teslim edilir yok şu çalışmıyo yok bu çalışmıyo değil

lütfen fiyatı pahalı bulan diyautotune den alıp kendi yapsın
    1300 1500 tl ghibi fiata eke ye yapıldı diye biliyorum sensörler tesisar cart curt herşey dahil bizim arabalarda sensör ihtiyacı falan yok bizim araçlar içinde aynı fiatımı veriyorsunuzx ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1300 1500 tl ghibi fiata eke ye yapıldı diye biliyorum sensörler tesisar cart curt herşey dahil bizim arabalarda sensör ihtiyacı falan yok bizim araçlar içinde aynı fiatımı veriyorsunuzx ?
    ekenin arabaya ms1 v2.2 takıldı ayriyetten 1500 haricinde bi miktar daha gönderdi sensörler ve diğer aksesuarlar için benim verdiğim fiyat kabaca verilen bi fiyat msn den detaylı şekilde konuşulur anlaşırız

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu rakamlra yazılım da dhlmi?
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    base yazılım dahil araba stabil bi şekilde çalışmadan teslim etmiyoruz gerisi size kalmış tabiki ortada bırakmıyoruz yardımcı oluyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hız göstergesini çözmeye çalışıyorum diğerlerini hallettim gibi ms de ***** onun takılacağı yer yok

ama direk sensörden gösterge arasında bağlantı var direk öyle bıraksak çalışırmı

bide şemada boş olan yerker var onlar klima içinmi

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

5silindir c.o.p ignition dediğiniz ms1 v3.0 ile mümkün mü yoksa illa ms2 mi lazım? ve nasıl yapabiliriz bunu acar mısınız biraz? netten ms1 v3.0 unassembled almayı dusunuyorum dikkat etmem gereken bir nokta var mı tavsiye edeceginiz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)