selamlar arkadaşlar ,
Innovate MTX in seri yada analog çıkışı ile target afr deneyen oldu mu hiç ? standalone da ? nasıl verimlilik.
Innovate çok iddaalı çıkarttı MTX i . denemek istiyorum , kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum .
selamlar arkadaşlar ,
Innovate MTX in seri yada analog çıkışı ile target afr deneyen oldu mu hiç ? standalone da ? nasıl verimlilik.
Innovate çok iddaalı çıkarttı MTX i . denemek istiyorum , kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum .
Bende bunu merak ediyorum... Ne kadar sağlıklı oluyor ?
Güncel....
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Target AFR standalone beynin fonksiyonu , AEM yada Innovate olması çok fark yaratmaz.Wideband beyne 0-5V arası bir voltaj gönderiyor , ecu da buna göre haritalandırmayı yapıyor.
Aem le denemiş olanlar da elbet vardır . response u ne durumda oluyor merak ediyorum . yolu uzun çünkü sensörden göstergeye oradan datalogger a oradan beyine ve işlemeye.
MTX in programlanabilir analog çıkışları(voltaj) ve ayrıcana seri çıkışı var standalone da kullanılabilinecek.
en üstteki grafiğe bakılırsa da AEM e göre de 4-5 kat hızlı . fiyatı da aem le aynı.
bu sadece benim içn değin , MS yada Vems vs. hatta e-manage (önündeki seri girişten ) bile kullanan arkadaşların işine yarayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)