Printable View
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı 11 aralik pazar gunu aracin hazir olsun canim. :) İstanbul rolling day yapcaz.:D Ben her zaman hazirim bilader sen iste tum gece roll yapabilirim bebegi uyuttukdan sonra gelir uyanana kadar denerim abi....::D:D
Alıntı: audilover Nickli Üyeden Alıntı Kesin gecersin bu 170 lik tsi o zaman yani hemde kac boy olur araba boyu olmayacagi kesin tir boyundan desek ben diyim 3 sen de 5 boy yani...:D:D Siz ilhanla denediniz mi?
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Evet kesin. yok ya ben abartmısımdır ama benım arac bana göre ıyı gıdıyor bir cordoba deyıl sanki baskasıyla denemedıgımız ıçın plotaş önemlı ama burda
benmi ilhan kim
Alıntı: murat çelik Nickli Üyeden Alıntı yok ya ben abartmısımdır ama benım arac bana göre ıyı gıdıyor bir cordoba deyıl sanki baskasıyla denemedıgımız ıçın plotaş önemlı ama burda Senin arac kac kilo?
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Siz ilhanla denediniz mi? Ilhan abiye saygim sonsuz ben bastan kaybederim diyorum denemeye gerek yok hatiri sayilir bir fark yerim bence..
Alıntı: murat çelik Nickli Üyeden Alıntı benmi ilhan kim Sana soylemedim. Audilovera soyledim.
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Senin arac kac kilo? 1270 kg sanırım sızınkı
Alıntı: audilover Nickli Üyeden Alıntı Ilhan abiye saygim sonsuz ben bastan kaybederim diyorum denemeye gerek yok hatiri sayilir bir fark yerim bence.. Hayir sorun degil de benim ne yamugum oldu sana onu anlamadim:D:D
audi dinin durumu nedır bg vs
Alıntı: murat çelik Nickli Üyeden Alıntı 1270 kg sanırım sızınkı 1390+10 kg cocuk koltugu:)
Alıntı: murat çelik Nickli Üyeden Alıntı audi dinin durumu nedır bg vs Normalde 122 lik tsi. Ama Kendi bile bilmiyor araci ne hale getirdigini:)
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı 1390+10 kg cocuk koltugu:) fazla deyılmış ya o kadar 130kg lık bi adma alıyım yanıma olmamı
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Hayir sorun degil de benim ne yamugum oldu sana onu anlamadim:D:D :D:D:D Sen basimizin tacisin bilader :):) Sen gel 5 boy yemezsem senden arabayi yakarim....:):)
Alıntı: murat çelik Nickli Üyeden Alıntı audi dinin durumu nedır bg vs 122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil.
Alıntı: audilover Nickli Üyeden Alıntı 122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil. evt sanırım oyle olur gıbı:)
Alıntı: Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Siz ilhanla denediniz mi? Ben gazlamıyorum artık. Arabamda yürümüyor zaten :D
Alıntı: audilover Nickli Üyeden Alıntı 122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil. Fabrika çıkıçı olandan stock ecu işi tamamdır sevgili Raşit.
Alıntı: ilhan Nickli Üyeden Alıntı Ben gazlamıyorum artık. Arabamda yürümüyor zaten :D Abi bu pazar gunu ozgurle bulusucaz (fangio)Ogleden sonra kahve icicez sende gelirsen seviriniriz..