1.8 160 lık Passat :)
Printable View
Walla cok uzman degilim biliyosun, zamanla ögrenecegim seyler var :D burada. Ama multitronic sanziman cvt galiba. Onlarin da nasil dagildigini duymussundur. Ozellikle dizel focuslardaki yuksek torktan filan dagiliyordu. Simdi bakiyorum benzinlide multitronic kullanmislar ama dizelde 7 ileri koymuslarsa vardir bir sebebi heralde.:beuj:
A3 1.8T 160 lık makine de çok güzel İlhan ama artık şöyle aile arabası olsun dersen B7 kasa A4 avant 2.0 TDI da düşünülebilir.
Multitronic niye dağılsın onu anlamadım ?
Multitronic şu an 8 ileri
2.0 tdi da var aynı şanzıman std 320 NM chipli 2.0 tdi lar vızır vızır 400 NM oluyorlar..
Dağılan var mı? rastlamadım..
Abi senin rolanti kac su an?:) 800 mu?
Bu s3lover denen adam benim arabanin beynini zedeledi:D sonrada bi guzel gecti beni:D gecerkende pis pis guluyodu:D:D simdi simdi anliyorum olayi:D:D
120 lıkle 160 ların yazılımlarının farklı oldugu bır kac kere gecmıstı forumda.Bunun kanıtı 120 lıge yazılım yapıldıgında 160 lık ıle aynı degerlerı almasından gelıyor.
Manuel bi arabamız var abi ikincisi otomatik olsun. Şehir içinde köprü trafiğinde hakkaten çekilmiyor. 1-boş , 1-boş ayak ağrısı başka bi şey değil. Senede 2 kere gazlıycaz diye değmez . Varsın ondada manuel arkadaşlar geçsin no problem :) . Golf le gelirsen çkıp deneyelim bakalım bizimki ne kada stock olmuş. 2 boy atarsan sorun yok fazlasını atarsan bize servis yolu görünür.