Antalyada 07 F 4477 Plakali 106 Var Bilenler Vardir Eminim Son Zamanlarda Benim Gördüğüm 106 Larin En Iyi Yürüyeni diyebilirim Ama Yine Stocklardan Konu Nereye Geldi
Printable View
Antalyada 07 F 4477 Plakali 106 Var Bilenler Vardir Eminim Son Zamanlarda Benim Gördüğüm 106 Larin En Iyi Yürüyeni diyebilirim Ama Yine Stocklardan Konu Nereye Geldi
:D
Şimdi mesaj aramakla uğrasamam:)Sen bana bu konuda gösterebilirmisin peki neyi körükörüne savunmuşum?
Tam olarak okudum tam olarakta cevap verdim ama anlaşılmamış sanırsam.Bikaç tane deneme yapmışsınız tek bir tane değil..Hepsinde saxoya gelmedi ya bu su birikintileri..Demek istediğim oydu yukarki mesajda..
07 f i bılırım evt turunun en ıyı yuruyenlerınden ama en ıyısı kesınlıkle deil emın olabilirsin;)
emre savunma derken bi konunun uzerınde fazla durulmasından bahsedıorum..yani yağmur fılan bı daha denencek ıste sahıpler trafından bağlandı olay yok yağmurun cartı curtu fılan.. olayların ustune çok gitme olayı;) başka konulardada var bu tarz seyler aklımdaken sölıyım dedim;)
Konunun üstüne çok gidince ne oluyor onu anlamadım?Forumun kurallarına aykırı olmadığı,konu ile bağlantılı olduğu sürece isteyen istediğini yazmakta serbest.
tamam ben sölıyım dedim sadece;)
O gun havalar ıslak sarar dedık ama dınlemedı arkadaslar..Evde mısafır olmasa yınede gelecektım ama ıyıkı gıtmemısım ..Sımdı kuru havada denemek ve kalabalık bı bulusma guzel olur..Yalnız muhabbetlerı ıcınden çıkılmayacak hale getırmeden fazla tartısma ortamı yaratmadan kısadan kapatmak lazım ...
bugunku denemeler nasıldı ankara tayfası???:):)
megane rs tayyar videoları beklıyoruz;)
janadarma geldıgı ıcın acıl bı kacıs oldu konusamadık ama zannedıyorum 4un sonunda caglar bıraz ondeymıs...vıdeo varsa gelır zaten ben hıc cekemedım...
uzun süre sonra ilk defa bu kadar atmosferik arabanın olduğu ortama girdik hahah özlemişiz :)
pek kordine olamadık ibrahimin 2cırtlıyodu çok kez bırakmak zorunda kaldık
3 kere denedik 1inde çok sardığımı düşünüyorum 1boy fln geçti rs 4ün sonunda
diğer 2sinde 4de kafa çıkardım,,
chipli rs ile typer denedi megane rs fln vardı güzeldi akşam ama sonunda yağmur bastırdı jandarma fln kaçıştık :)
tabi +bass +amfi +arka koltukları sökememinde 1de basmamızında etkisi oldu sanırım :)
istilldo daha ne yapjak kardesim hll olsun.baksna 169 beygirmişte bilmem kaçmışş mukayese bile yapılamazmış.walla keşke böle cliolar antalyada olsaaa s2000lerle deneseler
Avrupa yakasının ve FB maçının olduğu bugünü seçmemiş olsaydınız ben de gelecektim. Eee sonuçlar nedir?
chipli rs fena yürüyodu ...
bende bı tane Rs&vts vıdeosu var.
ama dıger vıdeolar cok dagıldı.7-8 tane tel kamera flan vardı ortalıkta:D
bı dahakı bulusmaya daha organıze bısey olur ınsallah.
mekanı bu sefer bız belırlerız.
donuste egzozum koptu yaw:D
o bıle dayanamadı:D
bizimkilerden de bi tane çıktı çok düzgün olmasada
şanzımanıda çok yordun bu gün aslında
neyse daha çok deneriz :)
http://www.youtube.com/watch?v=u_R6OfneSgY
bende bu var.3 un ortaları galıba gesıs sırasında.
arkadan megane rs ve trpe-r ı da goruyoruz.
valla 3. cu oldumu onu hatırlamıyorum ben.
bırınde 4 te sen bıraz one gectın ben gerı esıtlıyodum durumu senın onune araba cıktı galıba.
bırınde de 3 un sonunda 1 boy arkamdaydın ben 4e atamadım.sen one gectın.
3 tane uzun basabildik
1inde 1-1.5 boy geçtin ilk bastıgımızda çok sardım ben orda
2.de 4 ün sonunda öne çıktım araba çıktı
3.de 4de geçtim sanıyodum sen vites atamamışsın dorudur
genel olarak ama 1-2 çok fark yok 3.vitesde seninki öne çıkıyo 4de de ben geliyrm gibi geldi bana,,
biraz daha kordine olabilseydik daha çok denerdik ben eğlendim şahsen
Arkadaşlar çok saglıklı bir deneme olmadı işin açıkcası ama chipli rs ile denedik bi 2 boy önde idim bi kafa kafaya gittik sonra megane Rs ile denedik bi o önde oldu bi ben önde oldum oda saglıklı olmadı..
Arabam daha tam bitmedi bitsin bi ondan sonra daha saglıklı yürüyecek arkadaşlar arıza ışığım yanıyordu ve bakım yapılması lazım..
fatih video koyda millet ses duysun bi
Arabalarda ne var ne yok birileri yazsa.Typer'da ne var mesela?,Megane Rs stock mu vs
valla megane rsin ayırması lazım diyenlerde var bilmiyorum typer da V2 filitre var başımın belası :) bide headers eksoz.. megane standart eksoz ve blowoff var
bende type-r&rs ın vıdeosu var.
su an explorerda bı sorun var yarın koyarım vıdeoyu.
gercı rs ın 1 boy cıvarı arkada oldugu bır vıdeo.
youtube yüklüyorum ben vericem link...
fatihin dediği gibi bi type r bi rs öndeydi.
Rs te 3kişiyken type r max 2 boy öne çıktı,type r 3kişi,rs 2kişi olunca yarım boy oldu...
video çekmediğim ramparaları da yorumla len fatih :)))
http://www.youtube.com/watch?v=StHJzgZIvnI
bırdahakı bulusmanın konugu:D
dun aksam gelemedı.donuste bulustuk.
http://www.youtube.com/watch?v=y3AtDkufcDY
hem cameraya cekıp hem vıteslerı degıstırmek bıraz zor oldu ama ıdare edın.