Kendi aracınizfa 100-200 u kac saniyede goruyorsunuz ibreden?
Printable View
Hiç saymam, sitedeki arkadaşlarla denemelerim mevcut zaten. Mevcut denemeler üzerinden konuşuyoruz. Sanırım 20 sn civarı ama.
Çünkü tüpte dahi otomatik halinle eski calibram kadar gidio. Kaldıki oda çok çok ciğerli bir makinaydı ve 20 sn de görüordu o arayı. Benzinde çok olmasada nispeten daha ii, birde manuel kullanırsanızda biraz faydası oluyor. Yani yinede 20 sn civarı düşünmekte fayda var.
Kadran videolarına çok güvenim yok. BMW çok çok daha doğru gösteriyor çünkü Hondaya göre. Bu yüzden en sağlıklısı direkt deneme yapmak. Allahtan 530i yi bulduk, şimdi sırasınla 163-177-184 hp lik 320d bulmak var.
neyse nerde kalmıştık ? ben sana inanmam o youtube videolarınıda sen koymuşsundur upload etmişsin, teknik veriler ortada yani internetin sınırsız senin :p
Allah beni nasıl biliosa öle yapsın Korhan :D
varya yemin ediyorum; lanet, illet bi adam olarak görüorum kendimi. Arkadaş bi deneme ya bi deneme yapılacak adam yok :D İşin kötü tarafıda yapmadığımız gibi bu rollü bide milletten fırça yiyom.
2.4 Accord ile bende denemek isterdim. Hatta Özgür sen denesene :D
benim wg direk 0.7 basiyor farketmez hem benim evc seninki gibi deguul 4 tane tusun var 80 tane foksiyon var benimki basiccc tek tus cevir okdar:)...
abi sen aradaki kg yi takma gurhanla ben bi arkaya oturdukmu birde rolle cikmadan ciftede bir ince yeriz sonra arada kg farki falan kalmazzz:)
hocam sen diğer konuda 530 ile 240 km hıza kadar kafa burun giderim demiştin..şimdi 200 km'ye kadar rahat bırakmam diyosun..ayrıca yazılımlı 320d geçtim dediğinde ben sana sormuştum hangi kasa,hangi motor diye,aldiğim cevap son kasaydı..benim anladıgım son kasadan makyajlı olan 184'lukler..şuan konuda 163 ve 177 hp 320d'lerde nasibini almış,bir kere 163 hp olan ile 177 hp olan aynı motor ve stock halini geçmen tabi ki olası,yazılımlısını bilemem ama o da zor geliyor bana.184'lük ise tamamen farklı motor ve teknoloji,twin scroll turboya sahip(çift değil) oldukça giderli araçlar..millet 177liğin yazılım güncellemesi sanıyor ama değil aralarında hatrı sayılı performans farkı var..stock halde smg ve manuel 330 ci den 2-3 boy anca yiyor..yazılım olayıda borusanda garantili 220 hp ye çıkabiliyor,dışardan farklı yazılımlar benim bildiğim yüklenmiyordu,şuan değişdiyse bilemem..neyse yazılımlı 320d 330 ci'yi geçebiliyor..bunlar sallamasyon değil denemiş sonuçlar..o halde seninde 330 ci'yi rahat geçmen lazım,geçemiyorsan en azından kafa burun gitmen..tekrar ediyorum 184'lük stock 320d, 330dan 2-3 boy yiyor..sende geçtiğini söylediğine göre sonuç ortada,ama inatla onu geçerim,bunu geçemem diyosun.,hatta konuda yazılımlı 184 lük haber versin falan yazmışsın,yahu bunlar tek kalem yazılımlı birini geçtiysen diğerini de geçersin..bu kadar iddadan sonra 330 ci veya yazılımlı 184'lük 320 den biriyle denemen lazım..baya uzun oldu :):)
177lik çipli ile denedim. Geçilmedim dedim. 163 lük ile denedim ona geçildim dedim. Niye geçildiğimi anlattım.
Ama ben varya forumdan değil arkadaşım inan üzerine alınma ama senden sıkıldım, çünkü bir noktaya bir saplanıosun. Onu onla denetion bunu bunla denetion. Bir polo gti diosun, 2 dakka sonra 330i diosun. SMG diosun manuel diosun. Bırak bunları yahu artık.
Başlık açtım denemek için. Sen istemiyorsun diye milletledemi denemeyeyim artık?? İstersen moderatörden rica edelim kaldırsın konuyu ha ne dersin? Yaslan arkana ortaya çıkacak videoyu izle arkadaşım sen. Anaaaaaa geçilcek olan ben değilmiyim bırak ben gerileyim.
Bu arada diorum ya 330i ile hiç denememişimki nasıl emin olayım geçeceğime? Yada tutunabileceğime. Ben yılllar öncesi teknik verilere dayalı araba yarıştırmalarını bıraktım. Yola çıkabilecek allaha şükür 4 tekerlekli bir araç varken gerek varmı stres yapmaya?
Benim aracım var allaha şükür. Denediklerim var, sonuçları var. Hatta bu denediklerimden forumdan kardeşlerim. Şimdi olan denemeyi herkes kabul edio sen ""aaaaa ahhh olmaz öle şey teknik veriler müsaade etmez" diosun. 330i ile denesem onuda yazardım. Denememişim neyin havasını yaşayayım.
Bak canım kadar akın kardeşim 530i almış, onunla deneyeceğim. Kaçta geçildiğimi kaça kadar tutunabildiğimide izleyeceğiz. Ben zaten geçilmenin bilincinde bastığım için bence sorun yok. Ama sen BMW camiası adına benden çok stres yaptın, hop oturuo hop kalkııon. Sana benden bir yaşça büyük abi tavsiyesi. Konulara bu şekilde yaklaşırsan konudan zevk alamassın. Çıkıp gazlarsan alırısn. Yoksa rollingler bizim çocukken oynadığımız araba kartlarına benzer. Beygiri fazla olan son sürati olan döver, hiç yarışmaya gerek kalmaz ;)
beyler adamda her klasmana uygun araba var bende sabırsızlıkla palioyu bekliyorum ama bu hafta megane ile gelebilirim otomatik=)))))))
Kaanim palio zaten mustafa abinlerde bakim yapilio. Bu hafta oda out.
benim yazdıklarımı anlamak zor mu geliyor..hala ne teknik verisinden bahsediyorsun anlamıyorum,benim gerildiğim yada bir noktaya takıldıgım falan yok relax ol,sen kendinle çelişiyorsun aslında..240a kadar kafa burun giderim dediğin araç sonra 200 e kadar rahat bırakmam oluyor,son kasa yazılımlı 320d geçtim deyip şimdi 163'lük ve 177'likle denedim diyorsun..bak güzel abim bunlar aynı şeyler değil.ilk iddalarından sonra bu şekilde takıldım konuya,sana sordum şaka mı yapıyorsunuz diye..sen orda atar yapıp cevap verdin,bende şaka yapcak accord var diyerek,karşılıgında gerçekleri yazınca neden zoruna gidiyor anlamıyorum..teknik veri önemli değil diyorsun kabul,kullanmadıgın araçların gidişi hakkında yorum yapıosun kabul,denenmiş sonuçları söylüyorum 320d ile 330 arasında ve 330 ile 2.4 accord arasında buna rağmen hala anlamıyorsun buda kabul ama yorum yazarken birbirimize seviyeyi bozma olayını kabul edemem..uslubun hoşuma gitmedi,benden rahatsız oluyorsan konu açıp tartışmazsın,bu şekilde herkez yazma hakkına özgürdür..ayrıca konuyu okuyup 184lük 320d kullanan,gidişini bilen herkez sana stock araç hakkında bile geçemezsin yazmış,sen inatla geçerim diyorsun,ben polo gt yi niye kattiğimi ortaya,açıkladım hala anlamadıysan sorun bende değil..330 hakkında da 320d ile olan denemeleri yazdım 320d ile kafa burun giden yada geçen 330 ile de yanı şekilde gidebilemeli diye belirtim,sen yok 330 beni geçer dedin yahu aracın dediğin gibi gidiyorsa 330'uda yer..denemeye çağır diyorum,sen 330 smg yi,manueli niye kattın diye agız büküyosun..neresi abzurd kalıyor bu durumun konuda?şimdi 330 ile denemediğim araç hakkında yorum mu yazayım diyosun geçme konusunda ama 530 ile denemeden şöyle olur,böyle gider şeklinde yorumları döşüyorsun,530 ile 330 aynı motor aralarında da dediğin gibi 200 kilo yok 90 kilo var.o da bir kişi yanına oturur çözülür ;) bak bakalım o zaman birde 2.4 accord 330 geçebiliyor mu geçemiyor mu diye?..son olarak bmw camiasını sahiplenmen çok güzelde,kendini benden daha fazla bmw ci göremen biraz garip :):) bmw hakkında dediğin gibi azımsanmayacak bilgi sahibi olsaydın gerçekten biz şuan bu tartışmayı yapmazdık emin ol..yaş olayını girmiyorum bile,benden 5 yaş büyük olman seni daha bilgili yada uslublu yapmaz..sana bir küçüğünden tavsiye,tartışmalarda işi yaş olayına çevirme komik oluyor :) kendine ve şaka yapan accorduna bu kadar güvenip konu açıosun o gelsin,bu gelmesin deme cümlelerinin arkasında ol madem aracın dediğin gibi gidiyor..530,330,yazılımlı yazılımsız 184lük 320d hepsiyle denerim yaz olsun bitsin...ben sana onca yazdıgım şeyde bunu anlatmaya çalışıyorum...konunun uzamasını istermiyorsan ki bende istemiyorum yani aramızda olanı kapatalım bitsin,benim seninle kişisel bir problemim yok,olmazda zaten..denemelrini yaparsın sonuçlarını yazarsın yada video eklerisin bu en güzel cevap olur..saygılar.
tarkan gurkanla deneyin işde kardesim basına işmi arıyosun yahu =)
Tarkan abi stock vts2 var biliyon gel kardeşim diyosan gelelim :)
La olum ne vts2 si be yaw:) ben bi saglikli 530i ve stok 320d ve cipli 320d ile deneyeyim once.
Diger sevgili kardesim. Araba karsilastirmasindanda benim bmw bilgimi olctun ya bravo. O onu gecer bu bunu gecmez dedin, dediklerinide genel gecer saydin, galip ciktin. Bak forumda 206gti var birtane kendinden 50 hp guclu arabalari nasil ayikliyor videolari izle. Varmi teknik bilgi katalogu yutmussun bi cevabi? Ben soyliyeyim yok. Benim 260 hplerdeki gc8 imi alperin 106 gti i geciodu, hatta specleri kendinden daha iyi speclere sahip pug grubunu akhisarda konyada ekmedimi? Ekti. Bak Accordlar demedim, hep ben dedim ben. Yani ben gectim, yine gecerim demiyorum, denerim diyorum. Yani baskasi ben kadar basmiosa arabasi gitmiosa bu arabayi aile babalari suruosa benim sucum ne? O yuzden teknik katalok yol gosterir evet ama genelgecer olmaz.
Bmwteam ede giriosan kurucularindan izmirlibmw kimmis die bi sor. Sor cunku ben katalok okumayi coktan biraktim.
Uslup derkende yasim senden buyuk evet. Hemde kimseden saygi dilemeyi beklemicek kadarbuyuk. Yinede kardesim yasindasin ;) ben rahatlikla bu sekilde hitap ederim, senin hitabin teknik katalokta gizli :)