Boyasız 2010 Focus Tit.sedan var LPG'li düşünürseniz 22.000km'de
TSİ olacaksa VW yoksa fsi mış sr mış olcaksa kesinlikle focus.
Performans olarakta roll hariç 115lik benzinli focus dizelini üzer .
Printable View
Boyasız 2010 Focus Tit.sedan var LPG'li düşünürseniz 22.000km'de
TSİ olacaksa VW yoksa fsi mış sr mış olcaksa kesinlikle focus.
Performans olarakta roll hariç 115lik benzinli focus dizelini üzer .
Fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz Focus için ? TSi arıyoruz zaten FSi' ın açtıktan sonra öğrendim kötü bir motor olduğunu. Ama TSi' ın yanındada Focus ile Civic arasında git geller yaşıyoruz.
Jetta tsi tercih ederdim tek sıkıntısı yakıtı olur focusa nazaran...
Birisi çıkıp güzel şöyle araçlarını değerlendirerek yorum yapsa " + " " - " yönlerini söylese işimiz daha kolay olucak ama bakalım Jetta daha ağır basıyor şuanlarda 1.4TSi Comfortline 35- Fiyatlarda aranıyor :) 100-km' de olmak şartıyla :)
100 k km'deki tsi motorlu arabayı almakta pek akıllıca olmaz gibi...
100k KM görmüş bi araç almıcaz tabiki :) Onun için yazdım zaten 100+ değil 100- arıyoruz diye :)
Ben 46.000km civarı aldım 35'e 1.4 140 twincharger DSG..Hatta aldığım yerde bir tane daha vardı o da aynı fiyattı,biraz yükseldi gibi şuan piyasa ama ararsan bulursun illa ki Jetta,alana kadarda aynı fiyatta 3 tane daha kaçırdım 2008-2009-2010 modeldi hatta. Yalnız şanzımanı iyice kontrol ettir,DSG-Mekatronik v.s arızası-arıza başlangıcı var mı yok mu öğren derim eğer DSG alırsanız. Hayırlısı olsun.
Volkswagen Jetta 1.4 TSI Comfortline 2006 Model 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61078637
TSI DSG tamamdir bu sinifta. Daha cok para olsa MK6 TDI DSG altin kombinasyon. Ama comfortline alman sart :)
1.4 tsi comfortline 140hp alabilirsiniz.Focusunda titanium donanımını tercih edin.
Benim mk5 golfüm var abimde de focus titanium.focus keyifli araba ama vwnin daha rahat bir kullanımı var.
düşünürseniz focus şu an satılık.
Şuan çıkabilceğimiz max miktar 35 milyar :) Baktıklarımıza göre TSi Jetta daha oturaklı Focus' a bakınca içi biraz Malzemeden çalmışlar gibi geliyor bana kalitesiz malzeme kullanılmış gibim :) Focus' a laf atmıyorum ama Yeni kasalar o şekilde geliyor bana Eskiler taş gibi ama Babam 08- olmaz diyo :)
Bizim araçta "08 1.4Trendline Polo 35.000KM' de daha onun için düşük almam diyo :D