yokohama c drive ac01 aldım 2 hafta once. bridgestone a gore inanilmaz memnunum. islakta da gayet iyi..
Printable View
yokohama c drive ac01 aldım 2 hafta once. bridgestone a gore inanilmaz memnunum. islakta da gayet iyi..
Ben bu birdgestone ların olayını anlamadım zaten. Herkes ıslak performansında şikayetçi. Bir kaç kişi memnun.
Kayınbiraderin jazz da potenza var. lastik dışardan bakınca haşat. ama tutunma süper. Nasıl iş çözemedim.
aractakı guc ve aero dınamıc ıcın michelin 205/45/17 pilot serisi tavsiye ederim 1.7 cdti astra aracımda kullandım
su an altarnatif olarak 1.3 punto da continental kullanıyorum
iyi forumlar:)
205/45/16 achilles atr sport lastik almayı düşünüyorum lastik hakkında bilgisi kullanan varsa yazarsa sevinirim
bridgestone s001 veya pirelli pZero ;) bu ikisinden şaşmayın derim...
2011 in 10. ayında Pzero Nero aldım. Çokta memnunum. Tavsiye ederim. 205.40.17 ölçüsüdür. 1180 TL gibi bir rakama gelmişti...
BRİDGESTONE turanza er 300 derim çok memnunum tavsiye ederim
uzun araştırmalarım sonucu conti sc5 ve pirelli pzero arasında kaldım. Secimim p zero xl 94y oldu. Çok memnunum. Yalnız benim ölçü 225 45 r17 senin ölçüde varmı bakmak lazım. Ama pzero nero yerine sadece p zero tavsiye ederim.
michelin
pilot 3
son seçenek pzero nero gibi şu an =)
ben petlas kullanıyorum reximde gayette memnunum petlas ultra sport 205/40/16 kuruda ıslakta gayet tatminkar fiyatlarıda çok makul 160 tl civarı olması lazım toyo lardan daha iyi yol tuttuğunu kesinlikle söyleyebilirim..
aracımın 170 hp lerde kilomunda 800 civarı olduğunu belirteyim..
sıralama olarak pilot sport, s001, p-zero olarak düşünürüm ben olsam.
ama falken ziex ze912 ler de akıl karıştıracak kadar başarılı :)
Michelin Pilot Sport 3 öneririm.
bende pzero kullanıyorum gayet güzel tutunuyor,memnunum ama bana biraz ses yapıyor gibi geliyor
3 gün önce michelin primacy hp 245 40 18 aldım. 84den beri ilk kez michelin kullanıyorum.