ben cok net ve acik konusuyorum 1.3 basan evo yu gecemezkin kpro felan zor
ben cok net ve acik konusuyorum 1.3 basan evo yu gecemezkin kpro felan zor
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kardes benim arabam 240+ whp suan ole dusun ben stock sti i 2 boy geciorum , tbeli sti ise beni 2 boy gecio . ama bu mantikla araba kiyaslamak cok yanlis
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bertan'ım sabır yolda![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Video ,
Evo Vs CTR
http://www.youtube.com/watch?v=azcxnwDu9TU
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
videoyu izledim bence evoda bi durumlar var ne derseniz vites kaçırdığı bir yer var lap die yanına gelmesi gereio öyle geliceğine ufaktan yaklaşıo sonra birden hızlanıo yarı beline geio birden geriye düşüyo falan çelişki dolu..
kolpa yapmışsınız demedim evocu kolpaya yatmış olabilir
vites kaçırdığın yerde evonun cart die gelmesi gerekir gayet sakin gelio daha sonra üst süratlerdesiniz birden hızlanıo (sen aynı vitestesin hala) neredeyse yarı beline kadar caart die gelio sonra birden yavaşlıo böylee birşeyin olması imkansız bence anca evo basıp çekerse olabilir,
kardesım vıdeoyu ııce ızzlersen yanımdan kamyon gecıyo....ewocuda kamyonu gorup gaz kesıyo....arkama saklanıyo 40. sanıyelerde....yanında hanımı var olmasa o ınsanın nasıl araba kulladıgını herkes bılır....durduktan sonra kamyona dua et dedıbaska vıdeolarda vıtes kacırmadıklarım....
bu gökmen abinin evoysa o stock olması lazım yani ben enson bindiğimde öleydi
dıkkat edeersenız ewo 2. vıtes basıyo ben vıtes kacırdıktan sonra 5 yapıp gelıyo kamyon cıkıyo yrn dıger vıdeolarıda koyarımm...vıtes kacıra kacıra ewo geccek halımız yok heraldebıde yokus asagı bastık bızım artımız yokus yukarı ewo gectı...
arabada komple egzos var....1.3 basıyo.....gostergenın yalancısıyım belkı yanlıs gpstermıstırsız gostergeden daha ıı bılıyosunuz gıbı geldı....
![]()
erdem nber yegenım.
sımdı bu mantar basmamıs. onun evo ıle bende denedım. araba ıcınde 5 kısıydıler. ben yanında bıle tutunamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)