bizde hep öle diyoruz....
Printable View
ben330 un cai+header+kpro lu typerı gececeğini inanmıyorum. :) en azından HDF yi geçemez ...
330ci manuel gercekten keyifli olabilir ama 200+ hizlarda gectikten sonra benim icin performans acisindan beklentimin altinda...
sokaktan dönerken ayari verebildikten sonra gecilmesi pek önemli degil keyif acisidan :D
Çok doğru bir tespit ;) Bende type-r a yakın dahi gideceğini düşünmüyorum..Typer ile atbaşı giden benim clio ile denediğim 330 otomatik videosu typer-330 konusuna bir nebze ışık tutar umarım ;)Biz 210 gibi bıraktığımızda 25 metre civarı fark vardı
http://www.youtube.com/watch?v=dJR8jjJVEYk
@Eriador, başlangıçta konuyu iyi incelememişim. otomatikmiş 3.30. ;) afedersiniz. o zaman ben berabere diyorum.
şartlar eşit diyorum, çünkü ağırlık farkı var ve de az değil yani. güç farkı neyse 30 ps falan ama (headers sonrası da 25 ps'e falan tekabül eder diyelim) şartlar eşit bence.
konunun başındaki soruya cevabım ise yenişemezler ama uzadıkça yol top speed farkıyla 3.30 önde bitirir.
bi de bizde imkan falan yok tabi. deneme imkanımız falan sizinki kadar mümkün olmuyo. siz daha iyi bilirsiniz. ;)
ne bitmez konuymus bu yaw :)
Bende yazim bari Type-R diyorum.
Kendimden biliyorum ben denedim adamın kıçındaydım,
ki asıl sahibi sürseydi ben geçerdim :D
top speed BMW derim
Takılıyoruz :) A3 te tipiyle şekliyle tabi gidişiylede hafife alınmaz ;)
o a3 ü biraz gıdıklasak clio v6 gerekir :D
ayrıca bu mevzu amma uzadı yav tayyar geçer işte uzatmanın manası yok otomatik ve eski motor 330 lar gitmiyo
Standart clio rs'i geçemiyor 330 rollingde 200'e kadar.. kprolu typerı 220 gibi geçmesi imkansız o yüzden.Anca standart typer'ı geçebilir 220 gibi oda acımasızca olmaz geçer önünde limitöre girer hemen:)