performansta ve görüntüde bana göre rx8 ama cooper s inde kendi artıları mesela kızlar hasta oluyo :D :D :D
Printable View
performansta ve görüntüde bana göre rx8 ama cooper s inde kendi artıları mesela kızlar hasta oluyo :D :D :D
kızların hasta olmasını ve her kızın seninle konuşmaya gelmesini istiyosan hemen bi daihatsu copen al herkes ne şirin diye demir atıyo :)
kardesim bırı bmw biri mazda konusturmayın sımdı adama:) rx8 ın her kosesı spor olsa nolur, spor araba gormesek neyse... ha hyundai coupe ha rx8 ıkısıde aynıı :) performansla karın doymuoo ki bu bileğe bakan bir iş normal yol sartlarında fln filaann, mını ezio ıste cogu konuda bana gore......
İki msg ada +100000
Bence bişey yazmadan önce 2 kere düşünmek lazım.Burada rx-8 sahibi olan ve o arabayı seven arkadaşlar var.Bir araba hakkında art niyeli kötü şeyler /dalga geçicek seyleri düşünüyorsan kendine sakla.Senin burada kimsenin arabasını aşağlamaya hakkın yok...
walla hc bseyi asaglamdm, kmsenin babasi bmwnin yada mazdanin sahibi deil ne gocunuon,kimse her arabayi cok sewck die bse yok,isterse forumdaki herkes rx8 sahibi olsn sewmiorm bunuda soluom asaglck olsm baska seler solerdm bana gore minid asaglndi bse demedm ben yuzdn gocunma,bidefa sen yerne bunu forumdaki mazda rx 8 sahpleri ile konusmak istrem,onlar bse demio sana noluo,gerilmeye gerenk zok zati, brak cooper s i 1.6 sina tesci etmem buda benm gorusm ayrca biton admin war art niyetlimsn die kmse sormadi sorarlassa da deilm zati,tekrarlyorm biri mazda bri bmw,bosuna pist zamanlari konmus ,mprojecte katiliom,kmse burda ola sabah aksm pistte takilmio,normal yollar uzernden kaliteden servisten markadan fln filan konusmak lazm.nese....
yaw asaglamdm alla alla asaglsam solerm kmden cekncem:) dalga gectm eet ama asaglamak ayri olay,bz hep arabalrmz hakknda dalga gecisz ne war buyutck anlamdm ,iyi sardin haaa:)
hehe:) hayal et bitceği zamanı öyle güzel oluyo bak:p hayırlı olsun..
rx8 abi naptız :)
Daha hiç coopersim olmadı ama her türlü rx8...Neden?
1.rwd
2.borusan yapıo bakımlarını hem hiç bişiden anlamıyolar hemde yediin kazıın haddi hesabı yok(eksoza yapışan poşeti çıkarmak için 60euro işçilik istemişlerdi eski arabamda=) we euro plus warken sorunu bulamıyolar diye sanayide buldurup borusanda yaptırıyodum...)
3.Servisi çook ucuz
4.Piyasada az war
5.10k dewir inanılmaz zewkli
6.dscsi çok iyi
7.yeni coopers çoook sorunlu sahip olan herkes yakınıyo
Mcsyi çok sewerim ama 2side çok farklı kulwarların arabaları....
Rx8 derim, iç mekan ve kullanım zevki çok yüksek.