HAVALAR GÜZEL OLURSA VE FİKO PANPAMDA YETİŞTİREBİLİRSE ARABASINI CUMARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ HAVANIN DURUMUNA GÖRE ÇIKARIZ @semii bey :) panpa bana telefonunu pm le ;)
Printable View
HAVALAR GÜZEL OLURSA VE FİKO PANPAMDA YETİŞTİREBİLİRSE ARABASINI CUMARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ HAVANIN DURUMUNA GÖRE ÇIKARIZ @semii bey :) panpa bana telefonunu pm le ;)
tamamdır kanka beklemedeyimmm
Engin panpacım canım benim elleriyle ilişkide olan arkadaşım o arabayı sağ koltukta dahil olmak üzere sök belki şansın olur ;)
Ben senin bahsedilenden daha çok şansın oldugunu, hatta bu hazırlıklarla saplayacagını düşünüyorum rocco'ya cliver reis. Pilotaj sakatlıgı yaşamazsan, bir sakatlık cıkcagını sanmıyorum. Almadan gelme :)
cliver usta nezaman deneme ?
yarın akşam coiller için cem'in orda olucam rakibim. gelde 2 lak lak edek.nasıl zımpara istiyosun gösterde deneme günü onu alayım yanıma :D :D
Punto sever olmama ragmen rocco gecer diyorum malesef :(
gürsel abi subab ayarı ve avans ayarından sonra harbiden rex çok daha güzelleşti 800km devirdim ben
yanlız sıkıntı olan birşey var 2 ci vites 4000 devirden sonra araba sarmaya başlıyor ya lastiklerin çok dandik yada kısa şanzuman kendini gösteriyor
cidden denemek istersen sende bas derim rocco da puntoda vti da üzemez seni...
ince ayardan sonra rex ten hissettiklerimle yazdığım notlar :)
müdür hazırla oglanı akşama sefer varr :D
ellerindert görmesin kardeşim,ögleden sonra gelicem yanına