TA-TECHNIX VS RACELAND Kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizlerle paylaşırsa sevinirim.
bildigim kararı ile raceland piyasada kalmamış![]()
TA-TECHNIX VS RACELAND Kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizlerle paylaşırsa sevinirim.
bildigim kararı ile raceland piyasada kalmamış![]()
Sanki firma ad değiştirmiş aynısı gibi.
aynı hepsı
www.honda-tech.com
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Seat Ibiza'da test etme olanagim oldu TA-TECHNIX'i, Canturk coiloverlarim cok daha basarililarCoiloverlar basikken tam bir odun oluyor arac, kesinlikle cekilir cile degildi.. Arac sahibi arkadasim da rahatsizdi zaten hele benim aracimi gordukten sonra, ta-technix coillerini de satti zaten
arkadaşın dediği gibi sertmiş kulanıcı yorumları böyle marka ismi degişimi mümkün degil arkadaşlar okudugum yorumlara dayanak raceland 1 cıta daha üst kalite raceland cok baktım bulamadım TA-TECHNİX ve JOM markalar var piyasada.
JOM kulanıcılarıda yorumlarını yazarsa sevinirim.
Tuning FK Automotive | Coilover Highsport fit for Honda Civic (EG2-9, EH6, EJ2-9, EK3-4) | purchase online
Ben bunlardan almayı düşünüyorum, fikir versin diye koydum![]()
.
bende corsa d 'de 5000km kullandım fiyatının karşılığını veren bi ürün fakat sertlik sonlara doğru rahatsız etmeye başladı şuan 3.5 yaylarla devam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)