golf r verısı 12 lt ye yakın değilmi revolu olanı ne yakıyor sımdı az basınca,bir de dibini görünce :) ben yakıtı yoracak olmasa dırek alırım..100 lıraya ne gıdıyorsun mesela veya 1 depoyla,ben 700 gıdıyorum,basarsam 550-600
Printable View
Bu Countryman'ler hakkında pek bilgisi olan yok mu yahu?:):)
2011 Mini Cooper Countryman Countryman 1.6 S 30.900 EUR Sahibinden satılık ikinci el - 88529051
İlan arkadaşımın çok temiz olan aracını satıyor
dilerseniz bir arayın konuşun yardımcı olacaktır...
Countryman güzeldir. Ancak ben şahsen Mercedes B serisini tercih ederim :)
Mini conseptinden uzak güzel bir SUV. countryman yakıtı 10'un altında falan değil. Hele hele otomatik vitesle 10.un altına sadece uzunda düşersiniz. (7.5 ortalama falan güzel süratle gidiyor uzunda) Turbo altı çok ölü bir araç oldugu için, eski a3 1.6 fsi gibi yakıyor altlarda. :D Bu da 10litre aşağısını imkansız hale getiriyor ;)
+ olarak Full olanları güzel, rahat araba falan ama B serisi fiyatını bilmememe rağmen çok kaliteli bir araca benziyor :)
All4S kullanan arkadaşım var. 10 tane daha minisi vardı eski zamanda mevcutta bir normal Countryman birde All4S'i var :) kendisi bile 10 litre altını görememişken, komple egsoz + DP'li araç 10 litre altını trafikte nasıl görüyor anlamadım :D
ben mevcutta 10-11 arası yakıyorum 1.6 CooperS le ??
Bende MB B serisi SUV değil minide suv değil kanka crossover bile değil bence b serisi ayrı segmenttler kanımca ben hiç tereddütsüz mini alırım hulkinin araba bence gayet güzel kanka
yeni B'yi incele Arenimo ;)
Sakin kullanimlarda yakiti hic degismedi arabanin yazilimdan sonra, hatta daha bile ii oldu diebilirim, son hiz denemeleri roll fln bunlarda surekli gaz kokleme olduu icin hakkaten cok yakio araba, hatta sole diim 4 dakkada ceyrek depodan fazlasini bitirdiimi biliyorum son hiz denemesi yaparken... Ama normal sakin kullanmalarda 8-9 litre arasi yakiyo arac, azcik trafie girince 10lara cikio ama 12 13 bu deerlere basmazsaniz asla cikmaz araba, bi depoyla 500-600 km arasi gidiyorum eer kendime hakim olup sakin kullanirsam, depom 55lt yani 10 litreye yakin bir ortalamasi var aracin, yakit fiyatlari bu kdr yuksek olmasa araba haddinden az yakioda iste ne yazikki yakit fiyatlari cok fazla:S:S kuzenimde lacetti var lpg li bnden cok yakio arabasi ole diim;)...
Yeni B serisinin disi guzel on konsol guzel ama ozellikle arka koltuklarinin oturma pozisyonu ve rahatlii inanilmaz kotu:S:S dizi sakat biri olarak on koltuunda bile hic rahat oturamadim arabann, arkasinda kafai yiyodum, fiyatida coutryman civarlarindaydi sanirim, ben hic beenmedim o yuzden:S ama yeni A serisi guzel bisi olacaga benzio:):):)...
Valla ben daha evvel CLK kullaniyordum, arabanin 1 ay kadar serviste kalmadi gerekti ve eski b150 vermislerdi.. Boyum 1.86 100 kg yum :) 1 ay oraya buraya gittim kullandigim en rahat mercedeslerden birisiydi.. Ki guncelde hala C kasam var o daha rahatsiz B class dan :D
Benimde diz sakat :D
Aaa harbiden mi?..:)
Yani sonuç olarak ortalama 10 litre garanti artık gülü seven dikenine katlanır durumu olacak napalım. B180 Sport'larıda inceledik oldukça prestijli ve güzel duruyor fiyatlarıda B-1-Countryman hemen hemen aynı ama yakıtları ne durumda bilmiyorum. +Son olarak özellikle seçmemizi önerdiğiniz herhangi bir opsiyon,özellik var mı Mini'de? :icon_tup::)
muhtemelen en ekonomiği Mini olacaktır.
- Visual Boost seçebilirsiniz (halk dilinde ekran) :D
- Deri koltuk ısıtma (olmasada olur)
- Cam tavan (mutlaka olmalı)
- Bi-xenon (Mutlaka olmalı)
- Antrasit tavan (siyah tavan içi) almadığıma pişman oldugum tek özellik.. ama alıcam :)
alındıktan sonra rodaj 2000 km yapın derim. Yeni araba rodaj kalktı vs inanmayın :D gerçi ben 800 km sonra gazlamaya başlamıştım Mini'mle :) 2000 km sonra yağını suyunu değişin gözünüz kapalı binin. Kronik sorun yok denebilir, ufak tefek problemleri çıkıyor ama BMW ve MB'den daha ucuz parçaları. 2011'den sonra kronik sorunları azaldı Mini'lerin..
- All4 güzel olabilir ama İstanbul gibi biyerde all4'un ben çok gerekli olduguna inanmıyorum.
Dağ bayır geziyoruz, hanımı güvene alalım diyorsanız alın tabi ama sonuçta bir Land Cruiser falan değil bu araba :D
Kışla aranız çok yoksa bence normal alın Countryman S iyidir. Arkadaşım yeni aldı, gayet memnunlar geniş falan..
Ama ben eski bir Mercedes Fan'ı olarak B'yi seçebilirdim. Sonuçta Mercedes. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama aynılarsa parça olarak Mini, kalite olarak Mercedes derim ;)
bilemedim, keyfinize bakın neden onu aldın, neden bunu almadın diye soracak değiliz ikiside güzel fakat 1 serisi bence deymez :)