Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak
Printable View
Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak
dogru düşünmüşsün de benim farkım bu işte yaptıgım arabanın sonuna kadar arkasındayım mesela dün akşam ss 306 denemesinde 306 yolda yapılan ayarla ne kadar hızlandıgını alican yazar burda suat abiye lafım yok yaptıgım işi seviyorum hepsi bu suat abi kadar eski olmaya biliriz bu işte ama bizimde kendi mize göre yaptıklarımız yapacaklarımız var :)
kolay gelsin:icon_tup:
ama anlamadığın ne biliyonmu ahmet ben sana arabanın peşinde gezme ayar yapma yola çıkma demiyorum diyorumki araba ile sen atara gidere girme biz arkadaşız gerek yok sende fark etmez dedin mevzu bu ben sana suat abi sana bişey yazıyormu dedim ?
ahmetim selcuk sana anladığım kadarı ile arablar yüzünden bizle atara gidere girme bugün ue yi yaparsın yarın cb yı öbürgün tk yı neyse artık yaptığın arabaların arkasında ol ama atarla giderler dostluğumuzu rencide etme demek istiyor. yanlış yanılmışssa düzeltiniz:)
AHM ve CRM kıyaslaması yapılmasın bence, ikiside esnaf adam.
He kıyaslamak isteyen de niyetini açıkca belli etsin herşey şeffaf olursa kalpler kırılmaz, kötü düşünceler olmaz.
Clio rs geçen 306gti dedik,yaptık oldu Ahm Performance varsa bu speclerde 306 onlada deneriz:D
Suat usta ve ahmet usta yapar arabaları salarlar piyasaya, ahmet usta buraya yazıyor suat usta yazmıyor olabilir. ahmet ustayı aradığımda sorun var dediimde gece 2de, kapıma gelip adam soruna bakıyor suat ustayı gece saat 2 de arayabilir msin bar22 :) herkesin ustalığı garajı karakteri kişiliği kendine. kimisi crm'ye gider kimisi ahm'ye kimisi peak garaja vs. vs.
konu ue 106 reg 106 denemesi, bunun dışına çıkılmaması lazımdı, çıkılmasında bence dostluklar baki kalır insan insana her zaman muhtaç.
konu garaj yarışına doğru gidiyor
bak benle osmana :):):):) şehir iiçi şehirler arası hep atarlaşıyoruz ama kırıcı olmuyoruz kalpler şeffaf olsun beyler.
o değilde o tripotu kamerayı nasıl yerleştirdi osmanımm bi an tırstım uyy allahım bu sefer fena sapliycak dedim ehueheuh
essek değil ya video koyar herhalde ehueheue:):):):)
ya arkadaş siz konuyu nereye getirdiniz...ben crm ahm kıyaslaması yapmıyorum zaten ben hondacıyım bu kıyaslama bana düşmez...ikisinide tanımam etmem..sadece forumdan ve etraftan duyduğum kadarıyla bilirim...
olay arabaların sahibi konuşsun muhabbetiydi siz gece 2 arama muhabbetine döndürdünüz......
ya sen niye boş konuşuyosun abicim? zaten suat abi bu işin makarasında kıyasa bile girmez ben sabaha karşıda arasam telefonu açar konunun garaj konuusu ile ne alakası var uzatıp oraya çekiyorsunuz! neyin 306 sı diycem şimdi kaç sene önce uğraşıyolardı onunla diycem olmiycak ayıp olucak bırak ahmet çocuk değil kendi bildiğini yazar reklamada ihtiyacı yok avukatada
sen nasıl suat abiye işine laf ettirmiyorsan bende ahmet abiye etirmiyorum sadece selçuk abi olay bu boş konuşma yok. çünkü haksızlık olursa ortada çekinmem yazarım.
bar22'nin yazdıklarını oku anlarsın benimde neden yazdığımı.
suat usta yazamayabilir ahmet usta yazar bu kimseyi ilgilendirmez.
ayrıca ben crm ile ahm'yi kıyaslamam, ordada yanlış olmasın. herkesin işçiliği kendine dediğim gibi.
şu piyasada 4 sağlam usta war kaliteli ve karakterli konu garajlara doğru gidecekse ne ataşehir kalır nede deneme talepleri herkez aracı üzerine yogunlaşsın beyler derim kıstas araçlar ep3 dede 106 dada 306 dada belli zaten belli bir aracı idol görenler ona bakarak hazırlık yapar geçerse yapan ustası +1 alır yaslanıp yorum okuyup grurlanır budur
Reg diyorum.
Guzel denemeler olur ins.
Yüzyüze bakan insanlar çoğunlukta burda o yüzden konuşmalarada kırıcı olmayalım .
2 araçada maşallah Oyum Reg 106 dan yana .
neyse hadi HERKEZE HAYIRLI İFTARLAR....
herkeze hayırlı iftarlar arkadaşlar.
bir konuyu değerlendirebiliyoruz dediğimiz gün rollign yaptıgımız gündür
oyum kardeşim selcuga REG diyoruz başka bişey demiyoruz :)
Ue 106 diyorum
Reg candır :)
CUK s2000 ile UE nin gidisini videolardan izledim. Zannetmiyorum ki REG o kadar cabuk gecilsin CUK a. Oyumu REG den yana kullandim.