söyle farklı sorsam konı-eıbach birleşimi bir kıtmı direk coilmi
Printable View
söyle farklı sorsam konı-eıbach birleşimi bir kıtmı direk coilmi
beklentilerine göre değişir , yayın bastığı ölçü seni tatmin edicekse amortisörle kullanman iyi bir seçim olur , coille daha fazla basabilirsin farklı şecenekler de sunar ;)
Eibach gerçekten konforlu rakiplerine göre(prokit).Öyleki bir arkadaşım aynı araç üzerinde 5-6 farklı yay markası denedi ve sonunda eibach'e döndü yine
ama h&r biraz daha agresif bu 1 gerçek
dün gece 5 mm eibach taktım orginal süspansiyondan daha yumuşak :)
Bend eçok araştırdım H&R nin 5 mm ile eibach ın 5 mm arasında 1 cm e yakın fark var H&R birazdaha basıyor
Eibach ; viraj da harika,basıklık tatlı güzel,yumuşacık :)
Aybahhhhh.....
araçtan araca değişiyor sertliği bende leon var 6 aydır H&R kullanıyorum orjinali gibi yumuşaklığı ses kütürtü patırtı yok ben sevdim tavsiye ederim
Megane RS te H&R
Citroen C3 II 'de Eibach kullanıyorum.
İkisinden de çok memnunum Eibach H&R a göre daha yumuşak.
Geçen ay 5 lik eibach aldım puntoma taktım. ciddi anlamda düşürmedi hiç tatmin etmedi ondan sonra serkan abiyle görüştüm ve H&R 5 lik benzinli yayıyla değiştirdim ve tam kıvamında düşürdü.
Konfor olarak şöyle birşey var sanırım yay takıpta stock halindeki gibi süreceklerini sanıyor bazı arkadaşlar ama şu gerçektir aracı basıyorsan konfor beklemeyeceksin :)
Eibach alırsan cidden yok orası düşmedi yok şöyle oldu buna mı para verdim diye sövüp durursun :)
Ben eibach dusunuyorum 3.5 luk.burda dusurmedi diyor arkadaslar gorsel olarak.hafi gorselligi gectim viraj performansidami degismicek aracimin?
Gorsellik eminim beni hr 3.5 ta bile tatmin etmezde maksat arac biraz daha otursun saolsin:)
sonuç olarak neyle basıyoruz eibach mı hr mi :D
Düşürmedi diye birşey yok düşürüyor lakin beklentiler tuaf çoğunlukla.Türkiye gibi asfalt kalitesi olmayan biryerde arabaları süründürüp off harika oldu demek istiyoruz çoğunlukla sonra düşürmedi diyoruz.3,3.5 prokit TR şartlarına en uygun yaydır diye düşünüyorum ben.Virajda arabana %10-15 ekle kafadan.
Cok dusurmekten yana degil bende surte surte gidiyolar sonra agliyolar ordan ses geliyo burdan geliyo diye) 3.5 isimi gorcek.eibach dusunmemin sebebide konforlu olmasi oyle deniyor
2 senedir aracımda eibach 3.0 kullanıyorum orjinal amortisörlerle fark edilir alçaklık ve performans sağladı ben memnunum