Ecufast benim vazgecilmezim
Az cok gazladigim arabalar belli 700 bg ilede gazladim 200 bg ilede ama hepsini ecufastte ayarlartim ve hic sikinti yasamadim
Printable View
Ecufast benim vazgecilmezim
Az cok gazladigim arabalar belli 700 bg ilede gazladim 200 bg ilede ama hepsini ecufastte ayarlartim ve hic sikinti yasamadim
Tabiki Ecufast ve Ozgun tartismasiz ...
yani demek istediğin yapıp yürüttükleri araba varmı?bunu demek istiyosan youtube drecu yaz
BEn ozgunu yillardir taniyorum yaptigi isleride cok iyi biliyorum zaten bilmesem bu karsilastirma konusunu acmazdim veya acaba da kalmazdim onda bi problem yok
Cupra veya 2.0 tfsi denince herkes yani bicok kisi revoya odaklanmis vaziyette sorumun amaci bu..
Daha fazla yardim bekliorum arkadaslar :)
kanka bı kac defa konustuk ettık. Bılıyosun aracımda özgünun yazılımı var memnunum revo'dan bence daha ıyı lımıt konusunda actırıp kapattırmak sana kalıyor ;)
ben RSA yi oneririm yazilim olarak bence konusmanizda fikir almanizda fayda var
EcuFast
Ozgun u yıllardır tanıyosan kafana takılan ne o zaman ?
Revo 1 kereye mahsus mu satın alınıyor ? oldu ki motor da mekanik sorun çıktı garanti den değişicek orjinal yazılıma dönüp gidicek, sonra yeniden revo yapmak istediğinde para mı veriliyor ?
Ecufast 1 kereye mahsus yazılım yapmaz genelde oldu bitti değil musteri aracın gidişinden memnun kalıncaya kadar ugrasıyor. EM-RE nin megane coupe sinde 4 kere yazılım değişti ( olmadıgından değil doyumsuz olunca daha da gitsin daha da gitsin hesabı)
MaKaT da gel demiş yapsınlar aracını begenmez isen revo ya geri dönersin en temizi denemiş oldum dersin kafan rahat olur ama Ecufast kalsın diceksin.. :)
Dostum nie bu kadar sert giris yaptin anlam veremedim ?
Ozgunun yaptigi isi biliorum en az senin kadar ..sadece vag grubunda revo basarili bi firma oldugundan ozgun e yaptirsak dahada hizlanirmiyim yoksa revo mu kalmali derdim bu ;) bir onceki postlari okumadin heralde defalarca yazdim bunu.
Saol onerin icin.
Bu arada revo yu cekicez aractan ecufast atilacak sonrasinda hadi diyelimki olur ya begenmedik geri revoyu nasil yuklicez bunu hic dusundun mu ? İstanbula gelmem ve tekrardan 700 euro para vermem gerekior bunun icin..her anlamda fikir sahibi olmak acisindan ve yanlis karar vermemek acisindan boyle bi konu actim..
Sert giriş ?
İlla cumle sonlarına gulucuk yada sadece merak dan soruyorum gibi bişeyler mi yazmak gerekiyor.
bişey sorup sonuna ? koymusum osurukdan nem kapmaya gerek yok..
SADECE MERAKIMDAN SORUYORUM
1- Revo 1 kere mi satın alınıyor olaki motor arızasından garantiye gittiğinde araçlar standart olarak gider garanti dısı kalmasın diye sonra yeniden yuklemek istediğinde 700 euro mu bayılıyo insanlar ? ecufast ten memnun kalmazsan revo ya tekrar dönersin..
konuyu en basından beri okudum sondan okuma gibi huyum yoktur, insanlar ecufast demiş ve bende dahil olmak üzere 1 araç sunmusum sana memnun kaldıgım..
neden sadece revo ecufast ? evotech de var tuv onaylı :D
bak smiley koydum sert değilim..
ben diyorumki standalone beyin al direk oz ayarlasın , o zaman çok daha verimli olur
Bir yıllık revo 2+ kullanicisiyim neden revo
İki yıl 207rc kullandım BTG superchips yazılım yaptırdım yaptırmaz olaydım arabanın her yerinden arıza verdi tak etti ve aracımı sattım.revo tamamen aracını soft bir sekilde güçlendiriyor Ecufast ise birazdaha hircin oluyor.aslında bu yazılımı yaparken aracin ilerleyen kmlerde kondusyonunun düşmemesinide göz önünde bulunduralım. hız ise Ecufast ağır basıyor araştırmalarımda.modifiye isi para ve zaman isteyen isler.
İcinde kalıp dert olacağına parana ve zamanına kiy mert olsun :)))
ecufastte istediğiniz şekilde yazılım yaptırabilirsiniz, şu güvenli güvensiz işini anlamıyorum:) siz ne isterseniz o şekilde olur bu iş, diğeri yanılmıyorsam standart yazılım, aynı şekilde performans kadar ağır vasıtada her gün her an yollarda olan çekicilere otobüslere yapıyorlar memnun kullanıyor herkes
yani ecufast iyidir:)
Sps var mı Ümit?
Ecufast yükleyip beğenmediğin zaman sps'den tekrar revoya dönme imkanın yok mu?
Custom yazılımda illaki biraz daha güç artışı olacaktır.
fakat yapılacak custum yazılım revo ya verılen 700 euro nun ustune sunger cekmeye ve yapılan custum yazılım ıçin yıne bı o kadar para vermeye değermi.
revonun ustune SAGLIKLI sekılde kaç beygır daha eklenebılır custom yazılımla.