.....................
.....................
Neden 1 daha czt dusunuyosunuzki imkaniniz varsa basla arabalara bakin bence. 50.000 km czt kullandim cok memnundum ama tekrar alirmiyim diye dusunuyorum.. Hayir almazdim![]()
benimle iletişime geç 0beşyüzotuziki793atmış9onüç
czt o paralara alınabilecek en iyi araba vti al 30a 25 30 liralık czt sana 15 20 boy atsın cztnin sadece yazılımlı olanı bile coopers golf gt vs arabalara saplıyor ciddi rakamlar kardeş bunlar aldığı paranın hakkını veren araba
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
İstersen görüşelim bndede czt var ilandaydı kaldırdım daha uygun fiyatlara verebilirim BN plaka görmüssündür sitede..
C R M performance
E C U fast
VNT plaka olana 1.5 sene önce falan niyetlenmiştim. Bir önceki sahibindeyken gayet temiz bir araçtı km orjinal bildiğim kadarıyla. Sahibide ayrı titizdi koltuğuna oturunca bile aman abi düzgün otur iz kalmasın koltukta falan diye uyarmıştı![]()
Czt ye headers filtre egsoz yazılım olmadan bindim demeyin
ilk ilandaki düzgün duruyor. ötekide temizdir muhakkak ama ilki birazdaha albenili duruyo yakından görmek lazım. ama bence kırmızı .
30 verdikten sonra megane rs var alabileceğin. CZT falan da dinlemezsin. Daha geniş daha rahat daha hızlı. 25 e megane var ama alırsan hayattan soğursun.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)